Tragere la sorți cu ghinion în cupă

Tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României a fost una lipsită de noroc pentru SCM Rm. Vâlcea. Cele 16 echipe au fost introduse într-o singură urnă, fără capi de serie și astfel au reieșit dueluri extrem de puternice, dar și meciuri total neatractive. De altfel, primele șase clasate în campionat se întâlnesc între ele!

SCM Rm. Vâlcea va juca în deplasare cu Gloria Bistrița Năsăud, una din echipele puternice ale campionatului.  Meciul dintre Vâlcea și Bistrița este deschis oricărui rezultat, mai ales că cele două echipe au remizat în campionat.

Capul de afiș este însă duelul dintre primele două clasate din campionat, CSM București și Rapid. Federația nu a anunțat încă datele de disputare, cel mai probabil jocurile urmând a avea loc la finalul lunii viitoare.

Râureni, sponsorul cupei!

În altă ordine de idei, Federația a anunțat ca sponsor al Cupei firma vâlceană  Râureni SA. „Suntem foarte mândri de acest parteneriat și de faptul că putem contribui la dezvoltarea unui sport cu tradiție în țara noastră. Râureni este unul dintre brandurile cele mai conectate la valorile românești și ne-am făcut din susținerea acestora o misiune pe care ne-o asumăm cu mult entuziasm. Suntem încrezători în această asociere și așteptăm cu multă emoție primele competiții în care handbaliștii români își vor etala performanțele.”, a declarat  Dan Mutu, patronul companiei vâlcene.

Program optimi de finală

Activ Prahova Ploiești –  Dacia Mioveni

Știința București – LT Liviu Rebreanu Turda

CSM Slatina – CSM Roman

Gloria Bistrița Năsăud – SCM Râmnicu Vâlcea

Corona Brașov – CSM Galați

CSM Târgu Jiu – Măgura Cisnădie

 Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău

CSM București – CS Rapid București

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *