SC Ciech Soda România SA a obținut în 2021 venituri de 20 de milioane de lei și un profit de 4 milioane de lei

Conform datelor Ministerului Finanțelor Publice, SC Ciech Spolka Akcyjna Varșovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea (o societate înființată în 2013 de SC Ciech Soda România SA pentru a comercializa mărfurile produse în fabrica din Râmnicu Vâlcea) a înregistrat în anul 2021 o cifră de afaceri de circa 13,5 milioane de lei, venituri totale de 20 milioane de lei și un profit de 4 milioane de lei.

La data de 31 decembrie 2021, SC Ciech Spolka Akcyjna Varșovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea avea datorii de 38 milioane de lei și creanțe de 3,78 milioane de lei.

Societatea avea în anul 2021 un număr mediu de salariați de 18 persoane, capitaluri negative de 33,3 milioane de lei, iar tipul de activitate, conform clasificării CAEN, era „Comerț cu ridicata al produselor chimice”.

În comparație, SC Ciech Spolka Akcyjna Varșovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea a înregistrat în anul 2020 afaceri de circa 14,3 milioane de lei, venituri totale de 16,6 milioane de lei și pierderi de 10 milioane de lei. Prin contractul de vânzare a pieței nr. 216/31 ianuarie 2014, SC Ciech Soda România SA a vândut către SC Ciech Spolka Akcyjna Varșovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea drepturi de piață, acesta însemnând transferul sau vânzarea activității efectuate de vânzător înainte de data tranzacției, reprezentând contractele existente, clienți, baza de date, relațiile de piață, analizele de piață existente, împreună cu interzicerea din partea vânzătorului a concurenței, după încheierea tranzacției.

Contractul de vânzare a pieței încheiat între SC Ciech Soda România SA, în calitate de vânzător, și SC Ciech Spolka Akcyjna Varșovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea, în calitate de cumpărător, avea o valoare de 4,4 milioane de lei.

Prin contractul de colaborare în domeniul vânzării sau cumpărării produselor dintre SC Ciech Soda România SA și SC Ciech Spolka Akcyjna Varșovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea s-au definit normele și procedurile de vânzare a produselor producătorului în favoarea Ciech și stabilirea obligațiilor părților în ceea ce privește achiziționarea produselor producătorului în numele și pe contul propriu al Ciech, în scopul revânzării acestora de către Ciech cumpărătorilor din țară și din străinătate. Lista produselor SC Ciech Soda România SA destinate vânzării cuprinde carbonat de sodiu și silicat de sodiu.

Contractul cu SC Ciech Spolka Akcyjna Varșovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea a fost încheiat pe o perioadă nedeterminată. În baza hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor (AGEA) de la SC Ciech Soda România SA din 15 ianuarie 2015 a fost decisă retragerea de la tranzacționare a societății de pe piața BVB și radierea din evidența ASF a acțiunilor emise de societate, întreprinderea fiind delistată de pe piețele de capital.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *