Cristian Buican, atac total la adresa lui Constantin Rădulescu | Mafia PSD, contracte cu firme afiliate oamenilor politici

Cristain Buican, actual deputat și liderul liberalilor din județul Vâlcea, a lansat un atac pentru administrația județeană, condusă de Constantin Rădulescu. Acesta se leagă de ultimele calamități provocate de vremea nefavorabilă care a provocat ruperea asfaltului. Liderul PNL îl învinovățește pe șeful social-democraților din Vâlcea pentru evenimentul provocat pe drumul către Mânăstirea Frăsinei.

Echipa care se ocupă în acest moment de rezolvarea cazului ar fi doar o echipă de propagandă a lui Constantin Rădulescu, care încearcă să mușamalizeze eșecul reabilitării drumului de acum doi ani de zile.

Departamentul de propagandă şi dezinformare alcătuit de Constantin Rădulescu în CJ şi format din foşti profesionişti din presă ( plătiţi acum din bani publici la nivel de adevăraţi profesionişti) încearcă să acopere eşecul conducerii Consiliului Judeţean care a ,, îngropat,, în reabilitarea acestui drum peste 40 de milioane de lei ( adică peste 3 milioane de lei pentru fiecare km ,sau 9,4 milioane de euro la cursul din data execuţiie lucrărilor).

În urmă cu doi ani, autoritățile județene se lăudau prin toate canalele media folosind imagini , texte şi poze ,redactate de acelaşi departament de propagandă politică pe bani publici, că au reușit să modernizeze „drumul Athosului românesc”, artera rutieră care face legătura între DN7 / E81 (Valea Oltului) și renumita Mănăstire Frăsinei.

DJ 658, drumul care duce către Mănăstirea Frăsinei a fost modernizat cu fonduri obținute de la bugetul de stat, prin PNDL 2 și din bugetul județului. Reabilitarea a durat aproximativ trei ani.Structura arterei rutiere a fost și în trecut distrusă din cauza alunecărilor de teren care au avut loc în zonă de-a lungul timpului, dar la inaugurare autoritățile au dat asigurări că s-au luat măsuri de întărire a zonelor cu probleme.

Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican.

De asemenea, Cristian Buican mai spune că încercarea de a repara drumul este doar o tactică de imagine prin care încearcă să apară salvatori în fața populației, deși problema este la baza construcției drumului. Liderul liberal lansează un atac total asupra PSD, spunând că în ultimii ani organizația politică a hrănit firmele asociate cu proiectele Consiliului Județean, justificând existența unei „mafii PSD”.

La ultimele alegeri locale din județul Valcea, PSD a obținut președinția Consiliului Județean și majoritate absoluta ceea ce a făcut ca preşedintele PSD Vâlcea, să aibă puterea absolută şi să dispună discreţionar cum să cheltuiască un buget imens, acela al Consiliului Judeţean Vâlcea.

Acordarea de contracte pe criterii aflate în afara legii, clientelei de partid , firmelor susținătorilor politici și celor care cotizează pentru bunăstarea ,,mafiei psd-iste” din județ a condus și va conduce în continuare la investiții care nu îndeplinesc standardele de calitate și care în timp își vor dovedi vulnerabilitatea. Cerem tuturor instituțiilor abilitate sa își facă datoria pentru a stopa ilegalitatile din CJ Valcea.

Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *