Supermeci făcut de Vâlcea la Baia Mare

Meciul de la Baia Mare a fost echilibrat doar primele opt minute, după care, de la 4-5, Vâlcea s-a distanțat: 4-10. Trupa lui Bent Dahl a făcut show și a condus cu 18-7 (minutul 26) și 18-9 la pauză, iar soarta punctelor era rezolvată. În partea secundă, fosta jucătoare de la Minaur, Asuka Fujita a făcut spectacol și a marcat numeroase goluri pe contraatac, la fel ca și suedeza Hansson. Pe teren a fost doar Vâlcea, care a defilat și s-a impus la final categoric, scor 40-24. Au fost cele mai multe goluri marcate de SCM în actualul sezon al campionatului.

Antrenorul SCM-ului, Bent Dahl spune că prioritar este campionatul. “Noi am făcut un egal cu Craiova și n-a fost deloc bine pentru noi, apoi au fost două meciuri pierdute în cupele europene, care ne-au afectat puțin moralul, dar am jucat foarte bine și am obținut ceea ce ne-am dorit. Au fost multe meciuri și multe drumuri, dar noi suntem o echipă profesionistă și știam asta. Aceasta a fost un meci extrem de important pentru noi, mai important chiar decât cele din European League. La Thuringer am jucat bine 25 de minute, dar noi eram focusați pe acest meci. Pentru noi prioritatea este campionatul, iar cupele europene sunt un bonus. Acum sunt foarte fericit” a spus norvegianul.

Portarul Daciana Hosu spune că echipa și-a refăcut moralul prin acest succes concludent. “Ne-a fost teamă de acest meci, pentru că veneam după meciuri pierdute, după multe drumuri. Ne era frică doar că nu ne vom regăsi, dar mă bucur că am simțit o pozitivitate în gândurile tuturor și am făcut un meci foarte bun pentru moralul nostru. Și pentru că rămânem sus, dar și pentru moral, pentru că un meci câștigat aduce multe” a declarat și Hosu.

Vâlcea termină turul pe locul 4, cu 29 de puncte din 13 meciuri.

CS Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea: 24-40 (9-18)

Minaur: Pandzic (2 intervenții), Enache (4 intervenții) – Borș 4, Tănasie 4 (3 din 7m), Cavlovic 3, Ujkic 2, Vukajlovic 2, Carneiro 2, Cazanga 2, A. Popa 2, L. Popescu 1, Mițicuș 1, Kerekes, Vujovic, Tudor, Țîrle. Antrenor: Raul Fotonea

Rm. Vâlcea: Hosu (13 intervenții), Roch – Fujita 15 (4 din 7m), Hansson 8, Glibko 5, Elghaoui 5, Bucur 4, Ianăși 2, Coman 1, Levchenko, Klikovac, Băcăoanu, Asanin, Florica, Dăscălete. Antrenor: Bent Dahl

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *