Costești a fost învinsă la Slatina

Sâmbătă, la Slatina, Minerul Costești a pierdut cu 0-3 testul disputat în compania echipei de eșalon secund, CSM. Golurile Slatinei au fost marcate în prima repriză a jocului de către George Leaţă, Mykhaylo Plokhotnyuk şi Constantin Radu. La Minerul nu au jucat azi Filip, Zamfirescu, Fierbințeanu și Mihăiescu, care au fost indisponibili.

După aducerea lui Pătulea de la Deva, Minerul Costești a mai perfectat două transferuri. Astfel, la echipa condusă de Marius Vlădoi au venit Tudor Hulpușiu de la Șelimbăr  și Alex Gavrilaș, venit sub formă de împrumut de la CSM Slatina. Gavrilaș a jucat în prima parte a sezonului la Chișineu Criș. Ambii sunt juniori și evoluează ca mijlocași.

Din lotul care a încheiat prima parte a sezonului au plecat uruguayanul Bia Gonzalez, Neacșa și Cruceru.  ”Am rezolvat problema juniorilor și vedem ce jucători mai putem găsi. Avem timp să ne stabilim lotul până plecăm în cantonament. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare” a spus directorul sportiv Marius Vlădoi.

În perioada 4-11 februarie, echipa va efectua un cantonament la Băile Olănești.

Costești mai are programate teste cu CSC Șelimbăr, SCM Rm. Vâlcea, Gilortul Tg. Cărbunești și Păușești Otăsău.

Minerul: D. Vlădoi – I. Marian, Stanca, Nicolăescu, Pătulea – Gruinea, Hulpușiu, Enache -Vasilescu, Tisanu, C. Ion. Au mai jucat C. Cotolan, Gavrilaș, Negoiță, Butuc.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *