Viceprimarul Pîrvulescu spune că a venit nota de plată pentru ornamentele luminoase de iarnă

Viceprimarul orașului Virgil Pîrvulescu a realizat o postare pe Facebook prin care îl atacă pe actualul primarul al orașului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, pentru deciziile financiare din ultimele luni. Acesta spune că locuitorii orașului plătesc taxe în momentul de față pentru a acoperi facturile de energie din timpul sărbătorilor de iarnă. Ornamentele decorative luminoase ar fi consumat foarte multă energie.

În ultimele zile am tot auzit cetăţeni îngrijoraţi spunând „Plătim luna aceasta la asociație dublu faţă de luna trecută”. Actualul primar mă atacă şi spune că nu fac nimic, dar haideţi să vă explic modul în care s-a ajuns la o asemenea scumpire, ce propunere am avut din funcţia de viceprimar şi ce s-a întâmplat cu adevărat.

De fapt, acum plătim pentru luminițele şi ornamentele din oraș cu care actualul primar s-a lăudat în luna decembrie. Aşa cum am atras atenţia încă de luna trecută, că oraşul este împodobit frumos şi iluminat din banii râmnicenilor, acum iată că vine, pe ascuns, nota de plată. Se pare că râmnicenii nu contează, nu au voie să-şi dea cu părerea, ci doar să achite nota de plată pentru fala actualului primar. Dacă ar fi făcut el din propriul buzunar ar fi fost lăudabil, dar când faci pe împrumuturi pe care apoi le plătesc toţi râmnicenii atunci nu mai este în regulă.

Viceprimarul liberal, Virgil Pîrvulescu.

Liberalul Pîrvulescu spune că a propus în ultima ședință de Consiliu Local un proiect care să acorde râmnicenilor o subvenție de 250 lei care să îi ajute pentru achitarea facturilor la energie sau căldură. Alianța formată din PSD/USR și PER a refuzat orice propunere a liberalilor în acea ședință.

Tot în acest context, văzând că cei ce conduc oraşul nostru, adică Gutău şi majoritatea lui toxică de la PSD şi USR, încă din 2021, în şedinţa ordinară din 30.09.2021, în cadrul căreia a fost emisă Hotărârea 189, am propus consilierilor să înceapă să analizeze, să lase orgoliile politice şi să acordăm o subvenţie în valoare de 250 lei, astfel încât să reuşim despovărarea cetăţenilor de costul unor facturi uriaşe!

Viceprimarul liberal, Virgil Pîrvulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *