Cristian Buican compară PSD Vâlcea cu Partidul Comunist Român | Ședințele partidului, organizate în sala Consiliului Județean

Liberalul Cristian Buican a realizat o postare prin care îi condamnă pe liderii PSD Vâlcea pentru alegerea de a organiza ședința pentru stabilirea conducerii organizației de femei Râmnicu Vâlcea în sala de ședințe a Consiliului Județean Vâlcea.

Acesta spune că alegerea este neinspirată deoarece ședințele de partid nu ar trebui să fie organizate în instituțiile statului. De asemenea, acesta compară organizația vâlceană PSD cu vechiul Partid Comunist Român pentru alegerea făcută.

Situație fără precedent, de o gravitate extremă, în administrația vâlceană. Consiliul Județean Vâlcea, transformat în feuda clanului PSD. Alegerile pentru conducerea organizației de femei Râmnicu Vâlcea s-au desfășurat în sala de lucru (sala a Consiliului Județean.

Plenară OFSD Râmnicu Vâlcea în Consiliul Județean. Ședință de partid în instituții publice. PSD Vâlcea – metehne vechi și noi, demne de fostul Partid Comunist Român. După metoda vechilor activiști de partid, plenara OFSD Râmnicu Vâlcea și-a ales structura de conducere chiar în sediul Consiliului Județean Vâlcea. Comitetul Central al PSD s-a mutat în Consiliul Județean. Locurile funcționarilor publici din instituție au fost ocupate de activiștii de partid.

Funcții publice în interes de partid. Clica pesedistă dovedește, din nou, că folosește funcțiile publice în interes de partid. Ciuma roșie ar fi putut organiza Conferința de alegeri pentru OFSD Râmnicu Vâlcea la sediul partidului sau în sala de ședințe a Consiliului Județean Vâlcea. Însă, „Micii Dumnezei roșii” pun mai presus interesul de partid decât administrația.

Liderul liberalilor vâlceni, Cristian Buican.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *