Daniela De Jong s-a operat și va absenta circa trei luni!

SCM Rm. Vâlcea a pierdut-o pentru următoarele luni pe coordonatorul de joc Daniela de Jong, una dintre jucătoarele de bază ale echipei.

Suedeza s-a accidentat la genunchi în disputa din grupele EHF European League, din deplasare, pierdută cu scorul de 31-38 contra lui Thuringer și a fost operată ieri.
“Din păcate, în timpul meciului împotriva lui Thuringer m-am accidentat la genunchi. Marți am facut o intervenție chirurgicală și timpul estimat de recuperare este de 12 săptămâni. Este foarte greu pentru mine să stau departe de handbal și de echipă, dar sper să mă întorc cât mai curând posibil. Aștept cu nerăbdare să ne revedem” a anunțat Daniela De Jong pe pagina oficială a clubului vâlcean.

Antrenorul SCM-ului, Bent Dahl are însă mai multe probleme de lot. Interul stânga Jovana Kovacevic nu a revenit pe teren după accidentarea la spate suferită la Euro 2022, iar Andreea Ianași s-a accidentat și ea în jocul de campionat de la Baia Mare. Astfel, Amalia Coman a rămas singurul ”centru” valid din lot.

SCM Rm. Vâlcea este în grupele EHF European League și se luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției. În etapa 4 a grupelor, Vâlcea va juca sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Traian cu Thuringer, echipa pregătită de românul Herbert Muller.Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *