Table inteligente în clasele unității de învățământ din Lăpușata

Elevii din Școala Gimnazială Lăpușata vor beneficia de un sistem de învățământ digitalizat. Sălile de clasă vor fi dotate cu table electronice interactive, fără cretă și burete, care vor asigura elevilor acces la predarea on-line a lecțiilor, dar și 8 videoproiectoare. Investiția are valoarea de 25 de mii euro și sunt bani europeni, a anunțat primarul Nicolae Joița:  

„Prin GAL „Cerna Olteț”, din exercițiul financiar trecut vom atrage 25 de mii de euro. Sunt bani europeni pe care îi vom direcționa pentru achiziția a 10 table inteligente, 8 videoproiectoare pentru învățământul interactiv care să ajute profesorii în activitatea din clasă și două calculatoare cu imprimantă”, a precizat primarul localității Lăpușata, Nicolae Joița.  

Cu bani chibzuiți s-au făcut lucrări ample de modernizare a școlii încă din primul mandat a primarul localității Lăpușata, Nicolae Joița, când locația a fost conectată la apă și canalizare, a fost montată tocăria termopan, s-a amenajat o sală de clasă mult mai mare pentru micile evenimente ele copiilor și au fost amenajate grupuri sanitare în incinta clădirii.

Și școala din satul Broșteni este amenajată și conectată la utilități, dar neutilizată, intenția primarului fiind aceea de a folosi locația ca spațiu de cazare pentru situații de urgență.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *