Florin Costea i-a luat locul fratelui său, la Muscelul Câmpulung!

Atacantul vâlcean Florin Costea a semnat cu ACS ARO Muscelul Câmpulung, prima clasată în Liga a 4-a Argeș, acolo unde în tur a jucat fratele său, Mihai!

Locul lui Mihai Costea, la ARO Muscelul Câmpulung a fost luat de fratele mai mare al acestuia, Florin Costea (37 de ani), care este așteptat la antrenamentul de joi după-amiază, 9 februarie.

Florin Costea a ajuns deja la Câmpulung, a luat contact cu proiectul ”ARO Academy” și nu a ezitat să dea un răspuns favorabil pentru a pune umărul pentru atingerea obiectivelor formației muscelene.

Primul obiectiv al echipei ARO este câștigarea campionatului în Argeș, apoi accederea în Liga 3.

Florin Costea era sub contract din 2019 cu Viitorul Dăești, unde a ajuns acum și fratele său Mihai, dar nu s-a mai pregătit cu echipa de circa patru luni, fiind exclus din lot de fostul antrenor, Călin Cojocaru. Fostul internațional nu a mai fost rechemat la echipă nici după plecarea lui Călin Cojocaru și va semna în aceste zile rezilierea amiabilă.

În cariera sa, Florin Costea a jucat la CSM Râmnicu Vâlcea, U Craiova, FCSB, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho SC (Irak), CSM Râmnicu Vâlcea, ACS Șirineasa (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu), ”FC U” Craiova, Atletic Bradu, Vedița Colonești și Viitorul Dăești.
La jumătatea sezonului, în Liga a 4-a Argeș, ACS ARO Muscelul Câmpulung are 15 victorii din tot atâtea meciuri disputate, 74-8 golaveraj, și, evident, un total de 45 de puncte acumulate. A doua clasată este ACS Speed Academy Pitești, cu 42 de puncte.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *