Dăești câștigă testul cu SCM, scor 3-2

Într-un joc amical disputat miercuri, în Zăvoi, echipa de Liga a III-a, Viitorul Dăești a câștigat cu 3-2 partida cu SCM Rm. Vâlcea, formație care activează la județ.

După dușul rece cu Steaua, Viitorul Dăești a câștigat primul test din această iarnă, 3-2 cu SCM, echipă care joacă la Liga a IV-a și are ca obiectiv promovarea.

Pe sinteticul din Zăvoi, Andu Popolan a marcat unicul gol al primei reprize, cu o execuție splendidă, șut din întoarcere. După pauză, Dăeștiul s-a desprins prin reușita antrenorului – jucător Cristi Munteanu. SCM a revenit în joc și a redus din diferență prin George Neacșu. Primul transfer al iernii pentru trupa de la Fedeleșoiu, Cioinac a refăcut diferența, 3-1 pentru dăeșteni. În final de joc, George Neacșu a marcat pentru SCM din penalty. S-a terminat 3-2 pentru Viitorul, echipă aflată în perioada de cantonament. De remarcat și debutul lui Mihai Costea la ”vulturi”.

Sâmbătă, Viitorul are un test interesant, cu echipa de Liga a II-a, Pandurii. SCM, formația pregătită de Gabi Mangalagiu va juca și ea un amical cu Curtișoara.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *