Minerul Costești, duș rece cu Păușești Otăsău

Echipa de Liga a III-a Minerul Costești a încheiat sâmbătă cantonamentul centralizat cu un joc amical, contra echipei de județ, FC Păușești Otăsău. Costești a deschis scorul din penalty printr-un junior din Coasta de Fildeș, Emmanuelle, venit să dea probe. În repriza secundă, însă, Păușești Otăsău a întors rezultatul. Echipa de Liga a IV-a pregătită de Robert Olaru a marcat de trei ori, prin Fistogeanu (2) și Chirițoiu și s-a impus cu 3-1.

Directorul sportiv de la Costești, Marius Vlădoi spune că echipa a fost stoarsă după cantonamentul istovitor, în care s-a acumulat din punct de vedere fizic. ”Noi am venit după cantonament, era clar că nu avem prospețime, a fost un cantonament dur și au tras mult băieții. Nu ne-a interesat rezultatul, nu facem o tragedie, am dat câte  repriză fiecărui jucător. Mai bine că vine dușul rece acum, puteam la atitudine mai bine. Totul e deschis și la capitolul plecări, dar și la veniri” a spus Marius Vlădoi.

Până acum, Minerul Costești a anunțat șapte transferuri: George Pătulea (CSM Deva), Tudor Hulpușiu (Șelimbăr) și Alex Gavrilaș (CSM Slatina), Bogdan Cuibari (Deva), Cristi Niță (Modelu), Răzvan Dinu (Horezu), Mihai Manole (Dăești).

Din lotul care a încheiat prima parte a sezonului au plecat uruguayanul Bia Gonzalez, C. Ion, Butuc, Neacșa și Cruceru.   

Minerul mai are programate teste cu SCM Rm. Vâlcea (18 februarie), SR Brașov (22 februarie), Gilortul Tg . Cărbunești (25 februarie) și mai caută un amical.

Minerul: D. Vlădoi – Vasilescu, Zamfirescu, Niță, Pătulea – Gruinea, Gavrilaș, Tisanu – R. Dinu, Emmanuel, Mihăescu. Au mai jucat: M. Ion, Niculaescu, Stanca, Negoiță, Hulpușiu, Enache, Manole, Cuibari, R. Filip.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *