Tudor Gheorghe, concert la Râmnicu Vâlcea pe 24 martie

Îndrăgitul artist Tudor Gheorghe concertează vineri, 24 martie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea.

Premiera ”Cel ce gândește singur”, un spectacol de poezii ale lui Tudor Arghezi, unde Tudor Gheorghe va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chișinău îi va atrage cu siguranță pe vâlceni la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele pentru concertul lui Tudor Gheorghe s-au pus în vânzare online pe siteul www.iabilet.ro, prețul unui tichet de acces fiind de 150 lei. După achiziționarea online, biletele trebuie printate, deoarece accesul în Casa de Cultură a Sindicatelor se va face pe baza citirii codului de bare.

Maestrul Tudor Gheorghe se gândește deja la spectacolul de la Râmnicu Vâlcea. “Am terminat un spectacol şi deja mă gândesc la altul. Trebuie să-mi termin gândurile. Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!”, a declarat artistul, maestrul vorbelor cântate.

La noua premieră, „Cel ce gândește singur”, Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chișinău, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. “De această dată veți vedea un spectacol cu poezii reprezentative ale lui Tudor Arghezi. Spectacolul va fi de o varietate și tematică și ritmică si melodică deosebită” a promis Tudor Gheorghe.

Reguli de acces la Casa de Cultură a Sindicatelor Rm. Vâlcea:

–   ATENȚIE ! Pentru a putea urmări spectacolele artiștilor dumneavoastră preferați, vă rugam să respectați regulile pandemice în vigoare la momentul concertului !

–   DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL;

–   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare;

–   după începerea spectacolului, ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea;

–   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg;

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZĂ, indiferent de motiv și NU SE FAC EXCEPȚII !!!

–   Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

–   Accesul în spațiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces in sala de spectacol.  

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *