VIDEO Pas greșit pentru Dăești – Njindja a fost eliminat gratuit în minutul 25!

Viitorul Dăești a fost dezavantajată de arbitraj și nu a reușit decât o remiză sâmbătă, la Fedeleșoiu, 1-1 cu Turnu Măgurele, dar continuă lupta pentru play-off.

Pe mocirla de la Fedeleșoiu, Viitorul a început bine și în minutul 6 a primit un penalty, după ce Nicula a fost clar faultat de un adversar care intenționa să degajeze. De la 11 metri, Mihai Costea a încercat o execuție de efect, ”scăriță” nerecomandată pe astfel de teren, portarul oaspeților a respins în față, dar atacantul Dăeștiului a marcat primul său gol pentru Viitorul.

În minutul 19, însă, oaspeții au egalat, după ce mingea a ricoșat cu noroc la Ionică, care, singur în careu, a preluat și a înscris. Din minutul 25, Dăești a rămas în inferioritate: Wilfred Njindja a făcut o preluare mai lungă la mijlocul terenului, Ionică a venit din spate și a fost lovit din alunecare de mijlocașul gazdelor. Centralul Eduard Ioniță (Tulcea) s-a gândit câteva secunde, a fluierat și a acordat cartonașul roșu pentru mijlocașul Dăeștiului, la o fază care nu se impunea sub nicio formă așa ceva! Roșul gratuit încasat de Viitorul a echilibrat jocul și probabil a influențat decisiv rezultatul final.  

Chiar și în inferioritate, Dăeștiul putea da lovitura în minutul 52, când M. Costea a scăpat singur pe culoar cu portarul, dar, din 10 metri, a tras slab, pe direcția acestuia. Cetate Turnu Măgurele nu a mai avut ocazii, pentru că Viitorul s-a apărat exact și a scos maximum posibil din situația în care s-a văzut, cu eliminare gratuită și teren impracticabil.

S-a terminat 1-1, un rezultat important pentru oaspeți, care se apropie de play-off. Viitorul rămâne pe clasat pe locul cinci, la două puncte de Cetate și Horezu.

Pentru echipa pregătită de Cristi Munteanu și Alin Bunescu, jocul decisiv de intrare în play-off va fi etapa viitoare, la Horezu, cu Flacăra.

Viitorul: Păușescu – Nwabueze, Pîrvulescu, Ghiță, A. Popolan – Vasile, Njindja, Cioinac, Nicula – M. Costea, Tchassem. Antrenor: Cristi Munteanu.

https://www.youtube.com/watch?v=QKkAn3sDovs

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *