Pentru anii următori, portofoliul de proiecte este pregătit de primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu

Pe lângă proiectele existente, aflate în diverse stadii, administrația locală din Mihăești are un portofoliu de proiecte pregătit pentru anii următori. Primarul ne spune că echipa din cadrul primăriei este pregătită să acceseze alte fonduri pentru noi investiții. Un lucru este cert: primarul Constantin Bărzăgeanu se preocupă de toate aspectele vieții din comuna sa, de la infrastructura mare – drumuri, alimentare cu apă, canalizare sau iluminat public și până la organizarea evenimentelor, întreținerea școlilor, grădinițelor și a căminelor culturale.

Pe linia serviciilor medicale, primarul Constantin Bărzăgeanu are în plan anul acesta demolarea dispensarului uman din satul Măgura și construirea unui centru medical modern, iar din bugetul local se vor aloca fonduri pentru continuarea asfaltării drumurilor comunale, construirea unui pod și amenajarea rigolelor în satul Buleta, dar și pentru cofinanțarea proiectelor finanțate prin Anghel Saligny: „Cu bani prin PNI „Anghel Saligny” se vor asfalta 10 kilometri de drumuri comunale, se vor amenaja 20 de kilometri de rigole și se vor construi aproximativ 30 de podețe. În satul Stupărei se vor amenaja trotuarele și o pistă de biciclete”, ne-a declarat primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu.

În satul Măgura se lucrează la noua grădiniță, iar pe terenul din satul Negreni se lucrează din plin la amenajarea unuia dintre cele mai atractive locuri de joacă din mediul rural pentru copii, cu tematică pescărească.

Prin „Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă si Apă Uzată în județul Vâlcea” în localitate vor începe lucrările pentru înființarea sistemului de canalizare pe o lungime de 60 de kilometri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *