Primarul localității Șirineasa, Ion Streinu: „Mulțumesc tuturor colegilor din cadrul Primăriei pentru munca depusă la realizarea acestui proiect”

În această perioadă, primarul comunei Șirineasa, Ion Streinu, a semnat contractul de finanțare pentru Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru obiectivul de investiții privind asfaltarea drumurilor publice din comună. 

„Mulțumesc tuturor colegilor din cadrul Primăriei pentru munca depusă la realizarea acestui proiect, colaboratorilor și consilierilor locali. Ne dorim un constructor serios, care se ține de treabă. Se știe acest lucru fiindcă cine a avut contract cu Primăria Șirineasa și nu a făcut treabă nu a putut să mai lucreze în localitate sau și-a dat seama și a făcut lucrarea ca la carte. Un exemplu este lucrarea de amenajare a trotuarului care, pe o lungime de 700 de metri, s-a dărâmat și s-a refăcut cu banii constructorului. Foarte mulți oameni m-au sunat să mă felicite pentru cum este construit trotuarul. Este adevărat, constructorii lucrează greu cu mine, deoarece sunt o persoană exigentă și perfecționistă. Proiectul acesta de asfaltare finanțat cu bani guvernamentali este visul meu, și ne dorim să-l începem cât se poate de repede și să fie o lucrare făcută ca la carte”, a punctat primarul localității Șirineasa, Ion Streinu.

Reamintim că Primăria Șirineasa a solicitat anul trecut, prin Programul „Anghel Saligny”, o finanțare care vizează modernizarea infrastructurii locale pe o lungime de 9 kilometri, în cadrul căruia sunt prinse în vederea asfaltării 43 de ulițe și drumuri sătești. Valoarea proiectului este de aproximativ 10 milioane de lei, iar finanțarea acestui proiect rezolvă mare parte din nevoile comunității din Șirineasa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *