Flacăra și Dăești au remizat în Treapt – Egal pentru Horezu

Flacăra Horezu și Viitorul Dăești au remizat sâmbătă, în Treapt, scor 1-1, în penultima etapă din sezonul regular al Ligii a III-a.

Aflate în luptă directă pentru un loc de play-off în Seria 6 a Ligii a III-a, Flacăra și Viitorul au oferit o luptă crâncenă. Al. Trașcă a deschis scorul în minutul 14 pentru Flacăra, după o contră rapidă a olarilor, la care mijlocașul stânga a plecat din propria jumătate și a marcat cu un șut plasat, din unghi. Dăeștiul a egalat în minutul 63 prin Florian Pîrvu, care a transformat un penalty.

S-a terminat 1-1, un rezultat care teoretic avantajează pe Flacăra. Trupa lui Adi Popa, reconstruită total în vară își menține locul de play-off și este doar la mâna ei în ultima etapa de sezon regular. În schimb, Dăeștiul, după cele două egaluri din acest an rămâne pe locul 5 și își diminuează șansele de a accede în play-off. Echipa pregătită de Cristi Munteanu nu mai depinde doar de ea: trebuie să câștige în ultima rundă, acasă, cu Costești și să spere că Turnu Măgurele sau Horezu se vor împiedica.

Cetate Tr. Măgurele joacă la Potcoava, acolo unde gazdele sunt în luptă pentru evitarea retrogradării. Dacă Turnu Măgurele câștigă, își asigură locul de play-off.

Horezu are meci dificil în Bănie, cu Universitatea Craiova 2. Olarii își asigură locul de play-off dacă câștigă în Bănie. În cazul unui egal cu Craiova 2, Horezu este la egalitate de puncte în meciurile directe cu Dăești și departajarea s-ar putea face la golaveraj. Viitorul are nevoie să câștige la minim două goluri diferență, pentru a fi peste Horezu, în cazul în care aceștia remizează cu Craiova 2.

Flacăra și Dăești pot merge la braț în play-off, doar dacă Turnu Măgurele nu câștigă la Potcoava, pentru că, la egalitate de puncte, Cetate are avantajul meciurilor directe cu olarii. Dacă Cetate scoate un punct la Potcoava, Horezu pierde în Bănie și Dăești câștigă, olarii continuă în play-out.

Flacăra Horezu – Viitorul Dăești 1-1 (1-0)

Au marcat: Al. Trașcă 14 / Fl. Pîrvu 63 -pen

Flacăra: Sporea – Stanciu, Moldovan (Defta 75), Buliga, Ivan – Precup, Vrabie – Mitru, Moise (Mirică 68), Trașcă (Habet 75) – Ad. Popa.

Dăești: Păușescu – Nwabueze, Pîrvulescu, Munteanu, Prunaru – Vasile (Garcia 83), Iordache (Pîrvu 46), Cioinac, Nicula (A.Popolan 83) – M. Costea, Tchassem (Grecu 46).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *