Halterofila Mihaela Bușe câștigă aurul la Cupa României pentru junioare 1 – Antrenorul Daniel Moldovan: ”Avem speranțe pentru participarea ei la Campionatul European”

 Halterofila de la CS Chimia, Mihaela Bușe a impresionat la Cupa României pentru juniori I, competiție desfășurată la Bascov, în perioada perioada 13-17 martie. Mihaela a ocupat primul loc la categoria 81 Kg cu următoarele performanțe: la stilul smuls -79 kg, la stilul aruncat-95 Kg și un punctaj total de 174 Kg.

Antrenorul de la secția de haltere de la CS Chimia, Daniel Moldovan este bucuros că Mihaela Bușe a revenit după accidentarea suferită anul trecut. ”Sunt bucuros că Mihaela este recuperată după accidentarea suferită anul trecut, înainte de Campionatul European. Chiar dacă ea nu este recuperată complet, evoluțiile din antrenament și rezultatul acesta ne dau speranțe pentru o participare la Campionatul European de juniori I și tineret, care se va desfășura la sfârșitul lunii iulie, la București. Totul depinde de evoluția ei în următoarele 2 luni. O felicit încă odată pentru ambiția și profesionalismul de care care dă dovadă!” a spus Daniel Moldovan.

Buzatu și Sanda, rezultate bune la debut

Secția de haltere de la CS Chimia a obținut și alte rezultate notabile la Cupa României pentru juniori 1. Astfel, doi sportivi au făcut pasul de la nivelul de începători către competițiile oficiale. La categoria 74 kg, Darius Buzatu a ocupat locul 8, iar Cristian Sanda s-a clasat pe 7 la categoria 89 Kg. ”Ei sunt la început de drum, dar cu siguranță, spre sfârșitul anului când vor fi finalele Campionatului Național va exista un progres semnificativ și ei se vor regăsi și în lupta pentru medalii. Mulțumesc conducerii C.S. Chimia Rm. Vâlcea, implicit doamnei director Lelioara Alexandrescu pentru încrederea și susținerea acordată!” a mai spus antrenorul Daniel Moldovan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *