Victorie mare pentru Cozia – Trupa lui Vasile Ilinca se îndepărtează de zona retrogradării

Cozia Călimănești a reușit sâmbătă un alt  rezultat memorabil în Liga 3, 2-1 cu Sporting Roșiori și trupa lui Vasile Ilinca se îndepărtează de zona retrogradării.

Vâlcenii au rezolvat soarta meciului în prima repriză. În minutul 10, Ghighilicea a reușit să marcheze pentru 1-0. Apoi, la jumătatea reprizei, juniorul Dobrin a punctat și s-a făcut 2-0. Înainte de pauză, oaspeții au redus din diferență, prin Cazan.

Prin succesul cu Roșiori, Cozia ia o nouă gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării. În ultima etapă din sezonul regulat va întâlni lidera, Alexandria, în deplasare.

”Faza de apărare am făcut-o excelent, iar pe atac am stat foarte bine. Ne-am mai creat și alte ocazii în afara celor două goluri. În repriza secundă, Ghighilicea a ratat două șanse mari de a majora avantajul. Ne-am mobilizat. Cu echipele din partea de sus a clasamentului de fiecare dată jucăm bine. Oaspeții poate au avut mai multă posesie, dar nu le-am dat șansa să se ne pună probleme. Se vor rezolva și celelalte probleme și va fi totul bine. Băieții au înțeles că e munca noastră și e păcat să o abandonăm acum”, a spus Vasile Ilinca, antrenorul echipei din Călimănești.

Portarul Bogdan Buzilă, care a contribuit decisiv la promovare a debutat sâmbătă în Liga a III-a. Mathe, Sîrbu, Rădoi și Al.Ștefan nu au putut fi utilizați.

Cozia: Buzilă – Mazilu, Bornea, M. Chiripuș, Kelemen, Al. Chiripuș – Ghighilicea, Duca. Dobrin, Horumbă – Marinaș (Bîrziche 64).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *