Florin Gardoș a debutat la Sparta!

Fostul internațional Florin Gardoș (34 ani) s-a legitimat la Sparta Râmnicu Vâlcea, echipă care este lider în Liga 4 din Vâlcea. Gardoș a debutat sâmbătă la Sparta, în succesul de pe teren propriu, 3-1 cu Minerul Berbești, în care a fost titular și a evoluat 70 de minute.

 După 19 etape de Liga 4, Sparta este lider, cu două puncte peste urmăritoarea SCM Râmnicu Vâlcea și la patru lungimi de FC Păușești Otăsău. Antrenorul echipei Sparta este chiar cel mai bun prieten al lui Gardoș, fostul jucător Mihai Lungan, cei doi fiind colegi în trecut la Chiajna. Astfel, chiar dacă nu ajunge la antrenamente, atunci când are timp liber, fostul internațional vine la Rm. Vâlcea pentru a evolua pentru Sparta. Este posibil ca Gardoș să vină și în weekendul viitor alături de spartani, care au un joc dificil, în deplasare, la ocupanta locului 3, Păușești Otăsău.

Împreună cu Mihai Lungan, Florin Gardoș a construit la Rm. Vâlcea FG Residence, un bloc care cuprinde18 apartamente, de două și trei camere, cu terase mari, parcare subterană, ascensor si spațiu comercial la parterul blocului.

Gardoș a evoluat la Someșul Satu Mare, Concordia Chiajna, Steaua București, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni. Măcinat de accidentări, s-a retras prematur, la doar 33 de ani. Are 14 apariții pentru naționala de seniori a României.

Pe parcursul carierei sale, Florin Gardoș a cucerit 5 trofee: două campionate (2013 și 2014), două Cupe (2011 și 2018) și o Supercupă (2013).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *