FOTO Viitorul Dăești a făcut set la zero cu Costeștiul – Echipa de la Fedeleșoiu merge în play-off să lupte pentru un loc de baraj

Viitorul Dăești a făcut pasul decisiv către play-off chiar în ultima rundă de sezon regular, câștigând detașat, scor 6-0 (2-0) cu Minerul Costești.

La Fedeleșoiu era tensiune, echipa lui Cristi Munteanu venind după două remize consecutive, care au adus-o în situația să aștepte alte rezultate favorabile. Viitorul trebuia să câștige la minim două goluri cu Costești și să spere că fie Horezu, fie Turnu Măgurele se împiedică în ultima etapă. A făcut-o Turnu Măgurele, la Potcoava!

Primele 30 de minute de la Fedeleșoiu au fost însă echilibrate și ambele echipe au avut câte o bară. Jocul s-a rupt însă în minutul 27, după o fază ciudată. Incursiunea lui Ghiță a adus un penalty pentru gazde, dar execuția lui Pîrvu a fost apărată de portarul D. Vlădoi. Aflat în spatele porții pentru a primi îngrijiri medicale, Stanca a țâșnit în teren fără acordul arbitrului și a primit al doilea galben, fiind eliminat. Din lovitura liberă indirectă acordată, M. Costea a deschis scorul cu un șut violent, la vinclu. Tot Nilă a fost aproape de gol cu un lob de la 45 de metri peste D. Vlădoi, ieșit în întâmpinare, dar mingea a trecut pe lângă poartă. S-a făcut 2-0 în final de repriză, când Nicula a înscris din careu, după o acțiune a lui Samson.

Repriza secundă  a început cu golul lui Nicula. În minutul 59, fundașul Costeștiului, L. Nicolaescu a faultat în careu și a primit al doilea galben, iar M. Costea a înscris din penalty. Cu doi jucători mai puțin pe teren, Costești a mai încasat două goluri. Cioinac a marcat cu capul în minutul 62, iar juniorul A. Popolan a punctat și el în minutul 88, după ce a mai ratat o ocazie mare.

Finalul a fost fără emoții la Fedeleșoiu, după ce jucătorii aflaseră că Potcoava conduce cu 2-0 pe Turnu Măgurele. Astfel, după setul la zero cu Costești, Dăești a sărbătorit intrarea în play-off.

Având un lot valoros, Viitorul se va bate probabil la locul 2 cu Roșiori, prima poziție părând acontată de Alexandria. Cum se știe, primele patru clasate intră în play-off cu punctajul total, apoi se joacă încă nouă etape, în sistem tur-retur-tur. Primele două clasate în play-off merg în semifinala barajului de promovare.

În schimb, Minerul Costești merge în play-out, însă pornește de pe ultimul loc, iar șansele de salvare sunt minime.

Viitorul Dăești – Minerul Costești 6-0 (2-0)

Au marcat: Mihai Costea (30, 59 – penalty), Daniel Nicula (45), Thiago Garcia (47), Ionuț Cioinac (62), Andrei Popolan (88)

Dăești: Lungu – Nwabueze (Vasile 63), Ghiță, Cr. Munteanu (M.Diaconescu 68), Prunaru (A. Popolan 63) – Garcia, Cioinac (Iordache 63), Pârvu – Nicula (Saleh 63), M. Costea, Tchassem.

Costești: D.Vlădoi – Marian, Stanca, Nicolaescu, Pătulea – Gavrilaș (Hulpușiu 46), Manole (Vasilescu 48), Fierbințeanu (Cuibari 65), Enache – Fl. Niță, R. Dinu (Zamfirescu 46).

Rezultate etapa 18:

Sporting Roșiori – Vedița Colonești   1-2

Petrolul Potcoava – Cetate Turnu Măgurele  2-0

Universitatea Craiova 2 – Flacăra Horezu  2-3

Viitorul Dăești – Minerul Costești        6-0

CSM Alexandria – Cozia Călimănești 2-0

Clasament play-off

1. CSM Alexandria   – 40 puncte

2. Sporting Roşiori     – 32 puncte

3. Flacăra Horezu     – 32 puncte

4. Viitorul Dăești      – 30 puncte

1 thought on “FOTO Viitorul Dăești a făcut set la zero cu Costeștiul – Echipa de la Fedeleșoiu merge în play-off să lupte pentru un loc de baraj

  1. Chiar ma miram cum de s-a ajuns la acest scor, acum m-am lamurit care a fost cursul jocului si al intamplarii… Urmaresc ambele echipe si pot sa spun ca-mi place grupul de la Costesti. Oricum, felicitari Daesti mai departe. Pentru Costesti nu e totul pierdut , cel putin doua echipe sunt sub nivelul lor. Bafta multa mai departe !

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *