VIDEO Horezu revine după ce a fost condusă la două goluri și câștigă cu Universitatea II – Echipa lui Adi Popa, surpriza din play-off

Flacăra Horezu a câștigat în Bănie, 3-2 (1-2) cu Universitatea II Craiova și s-a calificat în play-off-ul Seriei 6 din Liga 3, o performanță meritorie pentru echipa lui Adi Popa.

După ce a schimbat aproape tot lotul în iarnă, Flacăra părea ieșită din cursa pentru play-off, mai ales că avea un program dificil în ultimele trei etape de sezon regulat. Remiza din Treapt cu Dăești, scor 1-1 a adus însă Flacăra într-o situație favorabilă, olarii fiind la mâna lor, iar un succes în ultima etapă în deplasare cu juniorii de la Universitatea II îi aducea automat intrarea în play-off.

Debutul partidei din Bănie a fost, însă, unul nefast pentru Flacăra, care s-a văzut condusă cu 2-0 după doar 7 minte. Neață a deschis scorul în minutul 2, iar Cîrpici l-a majorat în minutul 7. Flacăra nu  a cedat însă și a avut puterea să revină. În minutul 16, dintr-un șut deviat, Mitru a redus din diferență. În partea secundă, vâlcenii au înclinat balanța în favoarea lor. Trașcă a scos un penalty în minutul 73 și tot el a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 86, Precup a șutat în blocaj, mingea a revenit la Stanciu, care a înscris și a adus fiesta în tabăra horezeană. Horezu s-ar fi calificat și dacă pierdea, fiind avantajată de eșecul celor de la Turnu Măgurele la Potcoava.

Antrenorul Adrian Popa a dovedit încă o dată că reconstruiește rapid și din temelii echipe competitive. ”Băieții merită toate felicitările, au dat dovadă de mare caracter, au crezut până la capăt și am reușit să întoarcem scorul. Tot respectul pentru ei, pentru ce am realizat împreună. E un lucru extraordinar că am ajuns în play-off, mai ales că foarte puțini ne dădeau șanse. Le mulțumim tuturor celor care au crezut în noi până la capăt și ne-au fost alături. Avem o echipă frumoasă. Mulțumesc și colectivului tehnic, colegilor mei, Gabi Precup și Marian Deaconescu. E și meritul celor care au jucat aici în prima parte a sezonului și trebuie să le mulțumim și lor. Jos pălăria pentru toți băieții! Așa cum am obișnuit, vom trata serios toate meciurile și de acum înainte. Va fi o luptă puternică în play-off, întâlnim echipe foarte bune”, a declarat antrenorul-jucător Adrian Popa.

Cu un lot tânăr, Flacăra pare a avea șansa a patra în play-off, însă a demonstrat și în sezonul regular că este capabilă de surprize plăcute.

 Flacăra: Sporea – Stanciu, Buliga, Pintilie, Ivan, Precup, Vrabie, Moise, Mitru, Trașcă, A. Popa. Au mai intrat: Defta, Mirică, Moldovan, Șandru și Habet.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *