Proiect Erasmus la Călimănești, alături de elevi și coordonari internaționali

În perioada 27-31 martie Liceul Tehnologic de Turism din orașul Călimănești a fost gazda mobilității din cadrul proiectului Erasmus + Virtual Production Factory. La această mobilitate a participat o echipă formată din 10 cadre didactice și 12 elevi din organizaţiile partenere: Coordonator I.C. Padre Isaia Columbro Italy-Campania, Narva Soldino Gümnaasium Estonia, Kayabey Sehit Ferruh Kulaoglu Ortaokulu Turkey, Kütahya Gediz Altinkent İlkokuluL Turkey.

Mobilitatea din România a fost coordonată de prof. Silvia Ungureanu, din echipa României făcând parte 9 elevi și cadre didactice din LTT Călimănești.

Timp de o săptămână vom desfășura împreună activități în cadrul atelierelor și vizitelor culturale, având ocazia de a ne exprima propriile opinii/gânduri, de a descoperi obiceiuri și tradiții, dar și de a identifica elemente comune.

În materialele pregătite, elevii noștri vor prezenta frumusețile României, orașul Călimănești și istoricul școlii noastre cu toate activitățile pe care le defășurăm și prin care am fost certificați școală ascociată UNESCO din aprilie 2022. Toate acestea vor favoriza elevilor conturarea unui profil de absolvent mult mai pregătit pentru piața forței de muncă.

Director LTT, prof. Negrea Titela-Violeta

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *