Susține Călimănești în competiția Destinația Anului 2023

Anul trecut peste 200 de mii de turiști au ajuns la Călimănești. Orașul-stațiune de pe Valea Oltului a fost în primele 10 orașe din România alese de turiști ca destinație de vacanță.

Efectele benefice ale apelor termale din Călimănești au făcut din această stațiune balneară o destinație faimoasă, orașul devenind un adevărat centru cultural, monahal și turistic, ajungând în 2022 să petreacă anumite weekenduri cu „casa închisă”, respectiv cu toate locurile de cazare ocupate, poziționând astfel stațiunea vâlceană de pe Valea Oltului în topul destinațiilor preferate de români pentru vacanță, după orașele mari din țară.

Poziționarea orașului în clasamentul național al destinațiilor turistice nu este o surpriză pentru autoritățile locale din Călimănești, deoarece orașul este într-o continuă dezvoltare. În planurile primarului sunt prevăzute noi proiecte pentru dezvoltarea atât a bazelor de agrement cât a celor de tratament, fiindcă majoritatea turiștilor vin la Călimăneşti pentru tratament, însă, în ultimul timp a luat amploare și turismul de recreere, care folosește apele geotermale prin piscinele sau ștrandurile care s-au construit în ultima perioadă.

Pentru că stațiunea Călimănești-Căciulata este una dintre destinațiile de vacanță care oferă toate oportunitățile pentru iubitorii de natură și drumeție, liniște și relaxare, într-un cadru natural deosebit în orice anotimp votează aici: https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/

Fiecare vot contează! Iar stațiunea Călimănești va fi la înălțime!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *