Micuțele atlete de la CS Chimia, rezultate meritorii la Campionatul Național de sală pentru copii

În week-end, la București s-a desfășurat finala Campionatului Național de sală pentru copii, categoria 1 și 2 (născuți 2010 și 2011).

Din partea Clubului Sportiv Chimia Rm. Vâlcea au participat și atletele antrenate de profesoara Alina Borța: Alexia Pîrjol (aruncarea greutății și săritură în înălțime), Selena Stanca (60 metri garduri și săritura în lungime) și Gabriela Grujdin (1500 metri), toate trei participante la categoria copii 1 (2010).

Alexia Pîrjol a cucerit medalia de argint în proba de aruncare a greutății (11.08 metri) și a ocupat locul IV la săritura în înălțime (1.40 metri). Selena Stanca a ocupat poziția a IV-a în proba de 60 metri garduri (9.83 secunde). De asemenea, Gabriela Grujdin a ocupat poziția a X-a în proba de 1500 metri.

Antrenoarea Alina Borța este mulțumită de rezultatul micilor atlete, care au fost pentru prima dată într-o cometiție națională. ”Este merituos faptul că fetele au reușit să se claseze printre primele performere din țară, mai ales că aceasta a fost prima participare la nivel național al atletelor vâlcence. Au gestionat foarte bine stresul de concurs, s-au mobilizat și si-au realizat recorduri personale. Urmează o perioadă de pregătire pentru sezonul din aer liber, următoarele competiții dedicate acestor vârste fiind programate în luna mai” a declarat antrenoarea de la secția de atletism a CS Chimia, Alina Borța .

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *