Votul tinerilor | Liberalii râmniceni premiază în bani cele mai bune idei pentru dezvoltarea orașului

Fiecare partid își adună forțele și încearcă să vină cu idei cât mai bune pentru a aduce cât mai multe voturi în 2024, la alegerile locale. Desgiur, variantele de promovare a partidului, sau a oamenilor, sunt multe și fiecare organizație acționează în propriul stil caracteristic.

De data aceasta, liberalii din Râmnicu Vâlcea au ales să realizeze un proiect, intitulat „Homecoming”, prin care să încerce aducerea tinerilor plecați înapoi în oraș. Această inițiativă presupune desfășurarea unui proiect prin care tinerii, cu vârste între 18 și 35 ani, pot depune o propunere pentru dezvoltarea orașului. Mai departe, cele mai bune propuneri vor câștiga premii în bani și vor ajunge pe masa Consiliului Local, într-un proiect de hotărâre propus de liberali.

Vin în întâmpinarea tuturor tinerilor vâlceni, atât a celor care se află în acest moment în judeţul Vâlcea, cât și a celor care sunt plecați la muncă în alte orașe mai primitoare.

Printr-o inițiativă intitulată „Homecoming”, vreau să readuc acasă tineretul vâlcean care a plecat în alte zone mai primitoare. Prin această inițiativă, vreau să încurajez tinerii să vină cu propuneri pentru dezvoltarea orașului nostru în aşa fel încât să le oferim oportunitatea de a se întoarce acasă!

Acest eveniment se dorește a fi un prim pas pentru a-i asculta şi pe tinerii care au plecat în alte orașe în căutarea unui trai mai bun și o încurajare a acestora să participe cu idei şi propuneri de dezvoltare. Propunerile pot fi personale, dar şi lucruri pe care le-au văzut prin alte orașe și consideră că ar trebui neapărat implementate și în orașul nostru. Se poate lucra şi în echipe de câte două persoane. 👫

Propunerile vor fi făcute public pe Facebook, unde toți cetățenii orașului le vor vota și top 3 propuneri votate de cetățeni vor fi promovate de consilierii PNL în Consiliul Local pentru ca ele să poată fi implementate.

Locul 1️⃣ = 2000 lei

Locul 2️⃣ = 1500 lei

Locul 3️⃣ = 1000 lei

Liderul liberalilor în Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *