Primarul localității Gușoeni, Nicolae Concioiu: ”Vor putea fi realizate racordurile sistemului de distribuție la gospodăriile din Gușoeni”

”Începând de luni, 10 aprilie, vor fi demarate lucrările la SRMP (Stația de Reglare și Măsurare Presiune) Gușoeni, amplasată în centrul localității, dar și la Racordul la Magistrala de Gaz. Odată cu realizarea acestei investiții realizată cu ajutorul Transgaz S.A. Mediaș, localitatea noastră va fi racordată la sistemul național de gaz și vor putea fi realizate racordurile sistemului de distribuție la gospodăriile din Gușoeni. Implementarea acestei investiții, va constituii unul din principalele atuuri ale localității noastre pentru parcursul european pe care ni-l dorim și la care țara noastră a aderat”, a anunțat primarul localității Gușoeni, Nicolae Concioiu.

Proiectul de alimentare cu gaze naturale presupune realizarea reţelelor pe aproximativ 80% din drumurile aferente teritoriului comunei, repartizate pe satele Guşoeni, Burdăleşti, Dealu Mare, Guşoianca, Măgureni, Spârleni, ceea ce va permite posibilitatea racordării gospodăriilor la sistem într-un procent destul de mare. Este o realizare uriaşă pentru primarul Nicolae Concioiu, fiind una dintre cele mai semnificative promisiuni pe care a făcut-o localnicilor.

După multe insistenţe, promisiuni şi poteci bătătorite la Bucureşti iată că primarul a reuşit să îşi respecte angajamentul faţă de populaţie, iar  de luni, 10 aprilie 2023, vor fi demarate lucrările la SRMP (Stația de Reglare și Măsurare Presiune), amplasată în centrul localității, dar și la Racordul la Magistrala de Gaz. Nicolae Concioiu declară că această veste îmbucurătoare este un vis devenit realitate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *