Virgil Pîrvulescu va candida împotriva lui Cristian Buican pentru șefia PNL Vâlcea

Actualul președinte al organizației liberale municipale din Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, a făcut un anunț neașteptat în timpul conferinței de presă de astăzi. Acesta și-a anunțat candidatura pentru postul de președinte al structurii județene PNL Vâlcea pentru anul 2024.

Totodată, a subliniat faptul că actualul președinte al PNL Vâlcea, Cristian Buican, este doar un politician în funcție care nu mai are nimic de oferit votanților liberali. Anunțul vine după câțiva ani de tensiuni între cei doi politicieni, fiind un conflict intern vizibil din exterior.

Virgil Pîrvulescu va avea ca adversari în 2024 doi lideri foarte cunoscuți în lumea politică: Cristian Buican și Mircia Gutău.

„Vreau să vă anunț public că în anul 2024, în urma consultărilor alături de colegii mei, am stabilit să candidez pentru președinția filialei județene Vâlcea a Partidului Național Liberal. Cred că este momentul în care primarii și președinții organizațiilor să aibă în conducere reprezentanții lor, oameni care își asumă și care răspund în fața lor. Sunt un tip asumat, un tip care întotdeauna nu se va teme să spună ceea ce are de spus.

PNL este un partid democratic și atunci cel mai bun va trebui să învingă. Politica principială sau politica pe înțeles? Vom vedea în anul 2024. {…} Ce politică facem? Facem politica unui partid-remorcă sau a unui partid istoric? Cred că PNL a ajuns unde a ajuns pentru că faptul că nu am avut oameni asumați„.

Președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *