Consilierul PNL Cristian Simoiu | Un politician de brand, presupus viitor lider la Râmnic

Politicienii tineri își trasează începutul carierei în propriul stil caracteristic. Mulți stau pe lângă politicienii cu experiență, din „garda veche”, și observă cum stă treaba în acest domeniu. Dacă începătorii dau dovadă de loialitate, au șansa să ajungă într-o funcție bună în partid și chiar să ajungă pe listele de vot în timpul alegerilor.

În Vâlcea, sunt câțiva politicieni care intră în această categorie. De exemplu, PSD îl deține pe Ștefan Ovidiu Popa, un tânăr de 37 de ani. A ajuns între timp favorit de partid și ocupă una dintre cele mai importante funcții în politică, fiind deputat.

La PNL, cazurile sunt mai restrânse când vine vorba de deputați, însă în echipa liberală din Râmnicu Vâlcea sunt câțiva tineri care prezintă interes pentru lumea politică.

Cristian Simoiu, un brand autoproclamat

Liberalul Cristian Simoiu este un astfel de exemplu, fiind consilier local din partea liberalilor în Consiliul Local din Râmnicu Vâlcea. Acesta ocupă din 2010 funcția de contabil șef la Direcția Silvică Vâlcea. Pe scurt, un caz simplu de politician în funcții publice.

Totuși, acesta și-a dezvoltat propriul brand pe Facebook pentru a-și promova imaginea publică. Acesta postează și face declarații despre situația economică sau de dezvoltare a orașului în paralel cu structura județeană sau municipală liberală. Dezvoltă propriile postări și parcă aspiră să ajungă într-o funcție de conducere în viitorul apropiat. Chiar dacă postează des pe rețelele de socializare, rareori a luat inițiativa în Consiliul Local, ședințele fiind publice online.

Așa cum puteți observa mai jos, se semnează pe fiecare fotografie postată, impunându-și brandul de politician interesat de viața locuitorilor.

De fapt, fotografiile sunt descărcate de pe internet și folosite să promoveze tot felul de idei inovatoare ale consilierului local. De exemplu, fotografiile de mai sus sunt postate pe Facebook cu scopul de a prezenta cum ar putea fi Lacul Ostroveni, aplicând ideea acestuia.

Dragii mei,

Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, întrunit azi 26 aprilie, a avut in dezbatere, un proiect prin care se scoate la licitație publică luciul apei lacului Ostroveni cu scopul creării unei zone de activități nautice.

Cu toții știm că Râmnicul are lipsuri, printre altele și la capitolul recreere și petrecerea timpului liber. De aceea cred că trebuie dezvoltată și încurajată orice activitate care aduce un plus de imagine municipiului și poate deveni o atracție regională cu implicații economice importante.

Consilierul local liberal, Cristian Simoiu

Acesta face și propuneri individuale despre schimbări în oraș, raportându-se la propria opinie. Ar părea că în ultimii ani este într-o continuă campanie electorală independentă, fără să fie legat de PNL. Face propuneri și solicită public primăriei să facă schimbări în oraș, deși acesta face parte din Consiliul Local, fiind ședința cea mai importantă cu privire la hotărâri.

Simoiu, viitorul președinte PNL Râmnicu Vâlcea

Probabil că eforturile sale vor fi recompensate în viitor, având în vedere cât timp implică în promovarea carierei sale. La un ziar din Râmnicu Vâlcea, a fost publicat un material în care se vorbește despre funcția pe care o va ocupa consilierul local. Anume, va fi ales ca președinte al organizației municipale liberale din oraș, din anumite surse.

Surse oficiale de la vârful PNL Vâlcea au confirmat faptul că, în scurt timp, Biroul Politic al PNL Râmnicu Vâlcea va fi dizolvat și o nouă conducere interimară va fi numită, liberalii municipali urmând a fi conduși, până la alegerile interne, de actualul consilier local Cristian Simoiu.

Citat preluat din ziarul Râmnicu Vâlcea Week

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *