Barajele de promovare, tot mai aproape – Viitorul Dăești și-a spulberat rivala la locul 2, Sporting Roșiori

Viitorul Dăești a făcut marți un pas mare spre barajele de promovare, după ce a spulberat la Fedeleșoiu pe Sporting Roșiori, scor 5-0.

Viitorul Dăești a făcut show cu rivale la locul 2 în play-off-ul din Seria 6 a Ligii a III-a, Roșiori. Camerunezul Tchassem a deschis sarabanda golurilor în minutul 17, după ce în primă fază șutase în blocaj, dar mingea i-a revenit în careu. Mihai Costea a adus desprinderea în minutul 25, cu un șut de la peste 20 de metri. Garcia, Wilfred și M. Costea au ratat două ocazii uriașe, din postură de singuri cu portarul advers. Înaintea pauzei, s-a făcut 3-0, Nicula reușind să înscrie, după ce inițial Munteanu reluase cu capul în bară. A fost probabil cea mai bună repriză a Dăeștiului din acest sezon!

După pauză, Viitorul nu a mai forțat, dar Roșiori nu a pus probleme. M. Costea a reușit o pasă decisivă în minutul 78, când a centrat bine pentru Tchassem, camerunezul a preluat în careu și a făcut 4-0. Andu Popolan a pus cireașa pe tort, în minutul 88, când a împins în plasă mingea respinsă în față de portarul advers, după un șut violent al lui Iordache. S-a terminat 5-0 și Viitorul și-a consolidat locul 2, având acum patru puncte avans față de Roșiori.

Mai sunt de jucat trei etape din play-off și ”vulturii” pot obține matematic calificarea la baraje încă de la final acestei săptămâni. Condiția este ca echipa pregătită de Cristi Munteanu și Alin Bunescu să câștige la Alexandria, iar Roșiori să nu învingă pe Flacăra Horezu.

Viitorul Dăești: Lungu – Njindja (Samson 61), Pîrvulescu, Munteanu (Diaconescu 70), Prunaru – Garcia (Yahaya 61), Cioinac, Pîrvu (Iordache 61) – Nicula (A. Popolan 61), M. Costea, Tchassem.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *