De Înălţare, locuitorii din Popești sunt aşteptaţi la ” Ziua Comunei”

Primarul Aurora Măgura invită, joi, 25 mai, toţi locuitorii comunei să participe la ” Ziua Comunei”

Cu acest prilej sunt organizate o serie de activități culturale coordonate de Rapsodia Vâlceană, iar pe scenă amenajată în aer liber,  pe izlazul Cotoșmanu, vor mai urca soliști cunoscuți și grupuri de dansuri populare din zonă. Cu acest prilej vor fi premiate de primărie şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie:

„Va fi o zi de amploare, un moment plăcut de a ne întâlni la un eveniment fericit şi de a socializa. Continuăm această sărbătoare care a devenit o tradiţie. Suntem la cea de-a patra ediție, iar anul acesta activitățile culturale vor fi coordonate de Rapsodia Vâlceană, iar pe scenă vor urca grupuri de dansuri și formaţii de muzică populară din localitate. Şi copiii din localitate vor susţine un spectacol foarte frumos. Îi aşteptăm cu drag pe gospodarii din satele noastre de Înălţarea Domnului, la Ziua Comunei Popeşti. Este un moment deosebit, un prilej de bucurie şi un bun motiv pentru a ne reîntâlni. Este sărbătoarea noastră!”, a declarat primarul Aurora Măgura.

Prin urmare, de „Înălţarea Domnului”, locuitorii comunei Popeşti sunt invitați pe izlazul din zona Cotoşmanu pentru a petrece împreună de ”Ziua comunei”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *