Halterofilele Mihaela Bușe și Andrada Bulai, pe podium la Cupa României

Sportivii de la CS Chimia s-au întors cu rezultate foarte bune de la Cupa României de seniori la haltere, competiție desfășurată săptămâna aceasta, la Bascov.

Astfel, Mihaela Bușe a câștigat locul 1 la seniori, în cadrul categoriei 87 kg, cu un rezultat la stilul smuls de 80 kg, stilul aruncat – 97 kg și la totalul olimpic-177 kg. Cu siguranță, pentru Mihaela este un rezultat bun, care o duce tot mai aproape de participarea la Campionatul European de juniori U 20.

Tot la această competiție, Andrada Bulai a ocupat locul 3 în cadrul categoriei 81 Kg. Andrada se află în revenire de formă și nu se află nici ea departe de o participare la Campionatul European U 23. Pentru cele două sportive, examenul final se va da luna viitoare, la Cupa României de tineret, programată în perioada 06-09 iulie și care se va desfășura tot în cadrul Complexului Olimpic Bascov.

Trebuie menționat rezultatul meritoriu a celor doi sportivi, care se află încă la primele competiții. Astfel, Darius Buzatu a ocupat locul 8 la categoria 73 kg, iar Cristian Sanda s-a clasat pe 13, la categoria 81 kg.

”Mulțumesc conducerii C.S. Chimia Rm. Vâlcea, implicit doamnei director Lelioara Alexandrescu pentru sprijinul și încrederea acordată! Nu promitem, suntem convinși că vom reveni cu performanțe din ce în ce mai bune!” a spus antrenorul secției de haltere de la CS Chimia, Daniel Moldovan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *