Duminică, 28 mai 2023, toţi locuitorii comunei Berislăvești şi nu numai  sunt invitaţi la ”Ziua comunei”

Duminică, 28 mai 2023, Primăria comunei Berislăvești va organiza a XI-a ediţie a ”Zilei comunității Berislăveşti”

Cu acest prilej, primarul Nicolae Popescu  va recompensa elevii care au obţinut rezultate bune la învăţătură şi vor fi omagiate cuplurile care aniversează 50 de ani de căsnicie.

Evenimentul pe care primăria îl organizează de ziua comunei reprezintă un mod prin care mulţumeşte fiecărui membru al comunităţii pentru colaborarea cu administrația publică locală şi îi aşteaptă pe toţi să petreacă împreună pe 28 mai 2023, la baza sportivă din localitate.

Programul evenimentul va începe la ora 11:45 cu oficierea slujbei religioase pentru cuplurile care consfinţesc 50 ani de convieţuire în credinţă şi evlavie la biserica din Rădăcinești.

 Între orele 13:00 şi 13:30 este programată deschiderea oficială, care se va desfăşura pe stadionul din localitate.

Primarul Nicolae Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu,  şi alţi invitaţi vor susţine scurte discursuri cu ocazia manifestării prilejuite de Ziua Comunei.

Evenimentul va continua cu recompensarea elevilor care fac cinste comunităţii şi vor fi conferite premii familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Pe scena amenajată în are liber se va derula un frumos spectacol de dansuri şi cântece populare oferit de elevii Şcolii Gimnaziale Berislăveşti. Sărbătoarea va continua cu un recital de muzică populară oferit de interpreții:  

Maria Ghinea și Mircea Cîrțișoreanu. Evenimentul va continua cu un concert susţinut de formația Bogdan Bălașa Band.  

Spectacolul de calitate şi bună dispoziţie îi vor determina pe toţi cei prezenţi să se prindă în admirabilele hore şi sârbe romaneşti.

Evenimentul se va încheia cu un frumos foc de artificii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *