Primarul localității Bunești, Viorel Radi: ”Duminica, 28 mai, toți locuitorii comunei Bunești sunt invitați la ”Sărbătoarea Căpșunului”

Autoritățile locale din Bunești, alături de cele județene și de cultivatorii de căpșuni din zonă vor sărbătorii duminică, 28 mai 2023, Sărbătoarea Căpșunului.

Din programul manifestării vor face parte: expoziție cu vânzare a renumitelor soiuri de căpșuni din zonă, produse derivate din căpșuni și fructe de pădure, dulcețuri, siropuri și compoturi. Pe  scena amenjată în centrul localității vor urca interpreți și formaţii artistice care vor încânta toată suflarea cu melodiile lor cunoscute. Astfel, cei care vor veni la Bunești, duminică, 28 mai 2023, să îşi clătească ochii, vor avea parte de o atmosferă de zile mari.

”Dragi cetățeni, vin cu o veste bună.După 3 ani în care Sărbătoarea Căpșunului nu s-a mai organizat din motive pandemice, anul acesta, pe 28 mai, revenim cu organizarea sărbătorii, așa cum v-am obișnuit în anii trecuți, cu un program  de activități recreative și artistice.  Vor veni să ne cânte artiști renumiți atât de muzică populară, cât și de muzică ușoară. Evenimentul va avea loc în centrul localității, lângă Primăria Bunești. Vă așteptăm cu drag!” a transmis  primarul localității Bunești, Viorel Radi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *