Mircia Gutău s-a apucat de scris bancuri | „Luptă” pe Facebook cu Virgil Pîrvulescu

Cei mai recunoscuti adversari pentru locul de primar al orașului Râmnicu Vâlcea în 2024 încă se „rățoiesc” pe rețelele de socializare, fiecare încercând să iasă în avantaj și să ofere replica. Aceștia au oferit publicului un subiect nou, iar deznodământul s-a lăsat cu bancuri scrise de autorul Mircia Gutău.

Anume, viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu a scris o postare în care povestește despre responsabilitățile pe care le-a avut în 2021, însă spune că primarul i-ar fi interzis să se mai implice în rolul administrativ.

Traiul zilnic devine din ce în ce mai greu și suntem mai împovărați ca niciodată, iar cei care decid apasă și mai tare pe grumazul nostru!

În iulie 2021, eram responsabil cu activitatea de salubrizare la nivelul orașului Râmnicu Vâlcea, iar pentru faptul că operatorul de salubrizare solicita creșterea tarifelor permanent, am prezentat soluții de înlocuire al acestuia cu un alt operator care solicita tarife mult mai mici! Ce s-a întâmplat? Mi s-au luat atribuțiile de către primarul Mircia Gutău și prețurile au crescut permanent, motivându-se că a crescut prețul motorinei!

Prețul motorinei a scăzut ulterior, dar tarifele la salubrizare nu au scăzut! Plătim în continuare că așa vor stăpânii! Am devenit delegatul orașului Râmnicu Vâlcea în ADI Salubrizare și pentru motivul că factorii de decizie din această asociație nu își duc la îndeplinire obiectivele stabilite care să conducă la finalizarea gropii de gunoi de la Roești, licitarea serviciilor de salubrizare care să conducă la diminuarea costurilor achitate de către populație, am început o campanie de înlocuire a factorilor decidenți! Rezultatul? Mi s-au ridicat atribuțiile și din această asociație!

Viceprimarul liberal al orașului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu

Răspunsul primarului Mircia Gutău a fost unul pe măsură, chiar realizând un efort pentru a scrie un banc prin care încearcă să-l ridiculizeze pe Pîrvulescu. Desigur, primarul refuză ideea că l-ar fi lăsat pe adversarul său fără atribuții.

Era un banc: Gigel – elev în clasa a patra, vine acasă de la școală cu nota 3 la Matematică în carnet. „Ce e, mă, cu nota asta?”, îl ceartă mama. Gigel începe să plângă: „Mamă, profesorul de Matematică mă persecută!” „Nu se poate așa ceva”, zice maică-sa, „las’ că vin eu la școală și vorbesc cu profesorul ăsta al tău – cum îndrăznește el să-mi persecute copilul!” A doua zi, mama se înființează la ora de Matematică a lui Gigel: „Domnule profesor”, se răstește ea, ”Gigel al meu zice că îl persecutați și îi dați numai note proaste! Cum vă permiteți?” „Cum să îl persecut, doamnă?”, se apără profesorul speriat, „nici vorbă de așa ceva!”. „Domnule profesor”, se oțărește și mai tare mama, ”Gigel al meu nu minte: când zice că îl persecutați, înseamnă că așa e!” „Dar nu-i adevărat, doamnă”, răspunde profesorul, „haideți să vedeți cum răspunde fiul dumneavoastră la oră” și se întoarce către Gigel: „Ia zi tu, Gigele, cât face 2 ori 2?”, la care Gigel, din bancă, izbucnind în plâns zice: „Uite mamă, vezi? Iar mă persecută!”

Primarul Mircia Gutău

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *