Primarul comunei Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan: „Vă aștept într-un număr cât mai mare, pe 21 Mai, să sărbătorim împreună ”Ziua Comunei”

Duminică,  21 Mai, în zi de mare sărbătoare, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, autoritățile locale din Păușești-Otăsău, în frunte cu primarul Cătălin Avan, vor marca o nouă ediție a Festivalului „Glasul Otăsăului” și totodată Ziua Comunei.

Spectacolul propriu-zis va începe la orele 14.00, când pe scenă vor urca artiști de renume, respectiv Daniela Gyorfi, formația Atlas Band, Grupul Folcloric ”Moștenitorii”.  Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută, până târziu în noapte, de Rapsodia Vâlceană.

Deschiderea oficială va avea loc de la orele 16.00, când primarul Cătălin Avan va vorbi despre cei 570 de ani de la prima atestare documentară a localității, respectiv în anul 1453. Alături de primarul Cătălin Avan și consilierii locali, se vor afla, cel mai probabil, oficialitățile județului:

„Vă așteptam cu drag să fiţi alături de noi în această importantă zi pentru comunitatea din Păuşeşti. Comuna noastră împlineşte, pe 21 mai, 570 de ani de la prima atestare documentară şi vă invităm să ne fiţi alături în această zi de sărbătoare! Să ne revedem, să mai discutam de-ale noastre, să ne bucurăm că suntem sănătoși! La mulți ani, Păuşeşti!”, a fost invitația adresată de primarul comunei Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *