Viitorul, pe linie dreaptă pentru barajul cu Blejoi – Cristi Munteanu: ”Avem din nou șansa să luptăm pentru promovare”

Viitorul Dăești a pierdut sâmbătă ultimul joc din play-off-ul Seriei 6 din Liga a III-a, 0-4 la Roșiori, un meci abordat de vâlceni cu multe rezerve.

Calificată matematic la barajele de promovare, Viitorul și-a menajat sâmbătă o mare parte dintre titulari, astfel că rezultatul nu este unul surprinzător. Roșiori a punctat de patru ori în a doua parte a primei reprize, prin Florin Cazan (minutele 30, 44) și Alin Călin (minutele 33, 39). Astfel, Dăeștiul a pierdut cu 0-4 în ultima etapă de play-off în Seria 6, dar rezultatul nu mai conta.

Echipa pregătită de Cristi Munteanu și Alin Bunescu era deja focusată pe prima manșă din semifinalele barajului de promovare, care vine repede, miercuri, 24 mai, la Fedeleșoiu, cu CS Blejoi și către care se îndreaptă toate energia ”vulturilor”.

Antrenorul Viitorului, Cristi Munteanu a vorbit despre semifinala barajului de promovare, cu CS Blejoi, care a câștigat detașat Seria C5. ”În primul rând suntem foarte fericiți că am ajuns din nou la baraj și avem șansa să ne luptăm pentru a promova la Liga 2. O să fie două meciuri foarte grele, Blejoi este o echipă foarte bună, extrem de organizată și cu fotbaliști foarte buni. Cred că diferența o va face echipa mai concentrată și care nu va face greșeli la ora  meciurilor. Noi o să luptăm, ca de fiecare dată când intrăm pe teren, sa câștigăm și să ne atingem obiectivul. Așteptăm și oamenii să vină la stadion în număr cât mai mare să ne susțină și sper să îi facem fericiți” a spus Cristi Munteanu. În cealaltă semifinală, CSM Alexandria se va duela cu Plopeni. ”Vulturii” vor să profite de culoarul favorabil din acest sezon, unde nicio echipă nu este o forță greu de învins, cum sezonul trecut a fost Slatina. În sezonul trecut, Viitorul s-a oprit în semifinalele barajului, unde a fost eliminată de Odorheiu Secuiesc.

Manșa tur se va disputa miercuri, 24 mai, de la ora 18.00, la Fedeleșoiu, iar returul este programat pe 27 mai, la Blejoi. Cum regula golurilor mai multe marcate în deplasare s-a abrogat, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine, jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute. Ulterior, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *