In Sfânta Zi de Înalţare, la Popești s-a sărbătorit ziua comunei

In Sfânta Zi de Înalţare, la Popești, locuitorii comunei Popeşti s-au adunat pe izlazul din zona Cotoşmanu „La Fântânile Reci”, pentru a petrece împreună de „Ziua comunei”.  Evenimentul a fost organizat de primarul Aurora Măgura „ca la carte”, iar soarele a binecuvâtat sărbătoarea gospodarilor din Popești.

Activităţile culturale au fost un adevărat regal folcloric, pe scena amenajată pe izlazul din zona Cotoşmanu au urcat copiii din localitate, interepreți cunoscuți şi formaţii de muzică populară vâlcene. La eveniment au fost prezente şi autorităţile administraţiei publice din judeţ, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, felicitând-o pe Aurora Măgura, primăriţa din Popeşti, care reuşeşte, de fiecare dată, să adune în jurul său întreaga comunitate. În cadrul evenimentului, primarul Aurora Măgura a conferit premii familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

„Mă bucur să va văd prezenţi în număr aşa de mare la sărbătoarea comunităţii noastre în această zi care are o importantă semnificaţie creştină, Înălţarea Domnului. Totodată, comemorăm astăzi eroii neamului românesc. Dumneavoastră, locuitorilor comunei Popeşti mă adresez cu emoţie și vă asigur că voi avea grijă să fac tot ceea ce am promis pentru comunitatea noastră. Folosesc această ocazie pentru a vă mulţumi tuturor celor care susţineţi şi vă implicaţi activ în bunul mers al traiului nostru în aceste şapte sate. În calitate de primar, mă străduiesc, alături de echipa mea şi de dumneavoastră să duc la bun sfârşit munca pe care mi-am asumat-o, şi pentru care m-aţi mandatat domniile voastre. Vă mulţumesc”,  a transmis primarul Aurora Măgura

Ca de obicei, la eveniment au fost prezenţi comercianţi şi negustori veniţi din toate părţile judeţului, care şi-au expus spre vânzare pe mesele amenajate pe izlazul din zona Cotoşmanu mărfuri şi produse de tot felul, pentru toate gusturile şi buzunarele cumpărătorilor.

Astfel, „Ziua localităţii Popeşti”, sărbătorită de Înălţarea Domnului şi de Ziua Eroilor a fost marcată printr-un eveniment de excepţie pe izlazul din zona Cotoşmanu „La Fântânile Reci” şi a fost o bucurie nemărginită pentru toţi cei prezenţi la serbarea câmpenească desfăşurată cu ocazia zilei de 25 mai 2023.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *