Un așezământ cultural modern se va ridica la Șușani, cu bani de la Guvern

În localitatea Șușani se construiește din temelii un așezământ cultural cum nu s-a mai văzut, cu bani atrași prin Compania Națională de Investiții. Vechea clădire din satul Râmești va fi demolată, după ce s-a constatat că imobilul nu mai corespunde cerințelor de siguranță și nu se mai pretează unor lucrări de consolidare. Așezământul cultural se va remarca printr-o arhitectură solidă şi utilități la cerințele actuale și va dispune de o sală de spectacole, de un spațiu de depozitare şi grupuri sanitare, va exista un foyer, o bibliotecă şi o sală de şedinţe. La final, căminul cultural va fi utilat şi dotat modern, iar viaţa culturală a comunei Șușani va putea fi reluată cu spectacole şi evenimente artistice.

Primarul localității Șușani, Daniel Tudor: „Îi mulțumesc președintelui PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, în numele cetățenilor pe care îi reprezint, al primăriei şi consiliului local pentru sprijinul acordat”

„Ministerul Dezvoltării a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru proiectul derulat prin Compania Naționala de Investiții – „Construire și dotare a căminului cultural în sat Râmești”. Prin urmare, proiectul se află în linie dreaptă, s-a predat documentația proiectului tehnic la CNI și urmează demolarea clădirii existente, care intră în sarcina administrației locale, predarea amplasamentului și scoaterea la licitație a proiectului de către CNI. Prin urmare clădirea va trebui demolată, nu mai poate fi reabilitată, este prea veche, în acest sens avem un raport de expertiză tehnică. Îi mulțumesc președintelui PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, în numele cetățenilor pe care îi reprezint, al primăriei şi consiliului local pentru sprijinul acordat”, a precizat primarul localității Șușani, Daniel Tudor.  

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *