Set și meci pentru Dăești în returul de la Blejoi – Vâlcenii merg în finala pentru promovare cu CSM Alexandria

După ce pierduse acasă manșa tur a semifinalei barajului de promovare, 3-4 cu Blejoi, Viitorul Dăești a întors sâmbătă soarta calificării și s-a impus în deplasare cu un categoric 6-2!

Miercuri, la Fedeleșoiu, CS Blejoi câștigase cu 4-3 contra Viitorului Dăești, după un meci nebun și prahovenii păreau a avea prima șansă la calificarea în finala barajului. Dăeștiul a arătat însă mult mai bine sâmbătă, în returul de la Blejoi și nu a dat nicio șansă adversarei.

Viitorul a început ca din tun și a marcat trei goluri în primele 24 de minute. Garcia a deschis scorul în minutul 13, M. Costea a punctat în minutul 16, iar Tchassem a făcut 3-0 în minutul 24. Prahovenii au redus din diferență în minutul 34, prin Nițescu. La pauză a fost 4-1 pentru Viitorul, după reușita lui Costea din minutul 39.

Blejoiul a făcut 2-4 prin Nițescu în minutul 65 și a mai sperat, dar a fost doar un foc de paie. Viitorul a controlat și finalul de joc și a mai punctat de două ori, prin Tchassem în minutul 83 și Cioinac în minutul 89. S-a terminat 6-2 pentru ”vulturi”, care au câștigat semifinala cu scorul general de 9-6.

În finala barajului de promovare, Viitorul va întâlni pe CSM Alexandria, echipă cu care s-a duelat și în Seria 6, unde teleormănenii i-au învins pe vâlceni în patru din cele cinci jocuri. Alexandria a trecut în cealaltă semifinală de Plopeni cu o dublă victorie, 1-0 în ambele jocuri. Meciul tur al finalei barajului se joacă pe 3 iunie la Dăești, returul pe 7 iunie, la Alexandria.

Viitorul Dăești: Lungu – Vasile, Diaconescu, Pîrvulescu, Prunaru – Njindja, Pîrvu, Cioinac, Garcia – M. Costea, Tchassem. Au mai jucat: A. Popolan, Munteanu, Samson, Iordache, Saleh. Antrenori: Cristi Munteanu, Alin Bunescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *