Dăești – Alexandria, amânat de ploaia torențială – Se joacă duminică, de la ora 12.00, în Zăvoi

Manșa tur a finalei barajului de promovare în Liga 2, Viitorul Dăești – CSM Alexandria nu s-a putut disputa sâmbătă, la Fedeleșoiu, unde terenul a fost impracticabil, jocul fiind amânat pentru duminică (ora 12.00), pe Stadionul Municipal.

A plouat torențial la Dăești în ultimele ore, iar terenul de la Fedeleșoiu a devenit unul îmbibat cu apă și impracticabil.

În aceste condiții, centralul Ionuț Coza a ieșit cu o oră mai devreme de la vestiare cu mingea, însă aceasta nu avea cum să sară din terenul devenit o imensă baltă. La ora 18.00, cum ploaia nu a încetat niciun moment, oficialii partidei au luat decizia care era una clară dinainte, ca jocul să fie amânat cu o zi. Conform regulamentului FRF, la ora 19.00, oficialii jocului și delegații echipelor au întocmit procesul-verbal, prin care au menționat că terenul este impracticabil.

Organizatorul meciului, Viitorul Dăești a optat ca jocul de duminică să fie mutat pe Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea, acolo unde condițiile sunt mult mai bune, iar gazonul rezistă cu brio la ploaie. Astfel, manșa tur a barajului de promovare în Liga 2, Viitorul Dăești – CSM Alexandria se dispută duminică, de la ora 12.00, pe Stadionul Municipal. Pentru că hotelurile din Rm. Vâlcea și Căciulata erau pline, echipa oaspete a fost cazată la Băile Govora. CSM Alexandria venise de joi la Rm. Vâlcea.

Iată cum arătau azi cele două echipe care ar fi trebuit să ia startul jocului:

Viitorul Dăești: Lungu – Nwabueze, Diaconescu, Pîrvulescu, Vasile, Prunaru – Vasile, Njindja, Pârvu, Cioinac – M. Costea, Tchassem. Rezerve: Păușescu – Fl. Ilie, A.Popolan, Ghiță, Cr. Munteanu, Garcia, Iordache, Yahaya, Nicula. Antrenor: Cristi Munteanu, Alin Bunescu

CSM Alexandria: Cristică – Al. Nicola, Lupoaia, Cioablă, C. Neagu (cpt.), Ed. Sîrbu, Iakabfi, M. Stancu, Neicu, Vl. Georgescu, I. Voicu. Rezerve: Dohotariu – Necșulescu, C. Tudose, Sultana, Guță, Dobrică, Bănuță, Rz. Ciobanu, Diaconu. Antrenor: Ștefan Odoroabă


Arbitru central: Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov). Arbitri asistenți: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) și Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa). Arbitru de rezervă: Mădălin Marinescu (Bucureşti). Observator de arbitri: Fevronia Ion (Craiova). Delegat de joc: Andrei Simion (Bucureşti).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *