Scrimerii de la CS Chimia au impresionat la concursurile internaționale – Medalii pentru Robert Cătănescu și Nicole Popescu

Secția de scrimă de la CS Chimia Rm. Vâlcea a participat la două competiții internaționale atractive în Serbia și Bulgaria, unde au luat startul sportivi din țările organizatoare, România, Moldova, Georgia și Turcia.

Așa cum au obișnuit, sportivii antrenați de Luminița Nițoi au obținut rezultate remarcabile și la aceste competiții, aducând medalii importante. Astfel, scrimerul de la CS Chimia, Robert Cătănescu a adus cupa și medalia de aur la Vâlcea, iar Nicole Popescu a cucerit o medalie de bronz.

Clasări foarte bune au obținut și Erik Binder și Mircea Mărgăritescu, cel din urmă venind zilnic de la Pitești pentru a se pregăti cu antrenoarea Luminița Nițoi.

”Toate aceste rezultate vin în urma unei munci perseverente, zi de zi, cu antrenamente care implică sacrificii” a declarat antrenoarea Luminița Nițoi.

Echipa se scrimă a CS Chimia are un program încărcat în continuare și se pregătește pentru concursurile viitoare. ”Am revenit deja în sală pentru a ne pregăti pentru Campionatul Național de copii, care va avea loc la București, în perioada 22-27 iunie. Mulțumesc pe această cale sprijinului acordat de către directoarea CS Chimia, Lelioara Alexandrescu” a mai spus antrenoarea secției de scrimă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *