Costel Gaiță, cooptat în staff-ul echipei Viitorul Dăești

Posesor al Licenței UEFA A, antrenorul Costel Gaiță s-a alăturat staff-ului echipei de Liga 3 Viitorul Dăești, unde va colabora cu directorul sportiv Marius Vlădoi și secundul Laurențiu Nicolescu.

În 2006, cu Costel Gaiță antrenor principal și Marius Vlădoi între buturi, FC Oltchim a reușit o promovare spectaculoasă în eșalonul secund. Combinatul Chimic nu a susținut echipa la acel nivel și a cedat locul la Unirea Alba Iulia. Acum, Costel Gaiță și Marius Vlădoi fac din nou echipă, de această dată la Fedeleșoiu, echipă care este schimbată din temelii în această vară.

În ultimii ani, Costel Gaiță, fostul jucător la Chimia Rm. Vâlcea a antrenat doar la nivel de județ, ultima dată la Galicea.

Viitorul Dăești se va reuni luni, 10 iulie, la Fedeleșoiu, cu noul staff. La reunire vor veni câțiva jucători de la Minerul Costești și rămâne de văzut cine va continua de la echipa Dăeștiului care în sezonul trecut a ratat promovarea în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu CSM Alexandria. Cu siguranță, vor rămâne la echipă Cătălin Pîrvulescu și Andu Popolan, iar portarul Denis Vlădoi va fi unul dintre cei care vor veni de la Minerul Costești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *