Cătălin Bucă, noul antrenor al Flacărei Horezu – Echipa se reunește miercuri, în Treapt

Fostul antrenor al echipei de Liga 4 Minerul Berbești, Cătălin Bucă va fi noul tehnician al Flacărei Horezu, formație care continuă în Liga 3.

După o perioadă de frământări, Primăria Horezu a ajuns la un consens cu două firme puternice din Vâlcea, care vor sponsoriza echipa la Liga 3.

Astfel, Flacăra se reunește miercuri, de la ora 18.00, pe Stadionul din Treapt și va continua să se pregătească la Horezu, deși au fost tatonări și la Rm. Vâlcea.

După ce fostul staff a refuzat să continue, noul antrenor principal va fi Cătălin Bucă, fost jucător la Rarora, Pandurii Tg. Jiu sau Drobeta Turnu Severin, în timp ce manager va fi fostul jucător al Chimiei, Marin Nicolae. Președinte al clubului rămâne Vali Grigorescu.

”Noii sponsori vor să facă ceva frumos”

Stabilit la Tg. Jiu, acolo unde coordonează o academie de copii și juniori alături de alți doi colegi, Cătălin Bucă renunță la Minerul Berbești și va face naveta zilnic la Horezu.

”Sunt încrezător că vom face o treabă frumoasă, conducătorii mi-au inspirat multă încredere, vor să facă ceva frumos. Avem deja multe discuții cu jucători, să vedem la reunire cine vine și vor rămâne câțiva și din vechiul lot, trebuie să dăm drumul la treabă. Am discutat, ce se va promite se va da, prefer să se dea salarii mai mici și la zi, nu să se facă promisiuni în vânt, care apoi nu se respectă” a anunțat Cătălin Bucă.

A promovat pe Turcinești

Noul tehnician al Horezului nu deține licența necesară pentru a fi antrenor principal, astfel că va colabora cu un antrenor care deține licența UEFA A.  

Originar din Berbești, Cătălin Bucă este absolvent de IEFS, profesor de sport la Tg. Jiu și vrea să se axeze în viitor pe antrenorat. ”Este o provocare, accept pentru îmi place cel mai mult să fiu antrenor, vreau să mă perfecționez” a spus Bucă, care a jucat în Liga 1 la Extensiv Craiova și Pandurii Tg. Jiu.

Vâlceanul a mai antrenat pe Rablex Turcinești, cu care a reușit promovarea din Liga 4 Gorj, iar în ultimul an pe Minerul Berbești, echipă de Liga 4 din Vâlcea.

Ionuț Cătălin Bucă predă la Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” din Târgu-Jiu și a luat examenul de definitivat cu nota 10.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *