Pugilista Andreea Țapu merge cu lotul național la Europeanul de cadeți din Slovenia – Antrenorul Alexandru Obadă: ”Vreau să fim mereu în vârf”

Pugilista de la CS Chimia, Andreea Timeea Țapu a fost convocată la lotul național și va participa la Campionatul European de cadeți, care se va disputa luna viitoare, în Slovenia.

 În urmă cu nici două luni, Andreea Țapu a câștigat medalia de aur la Cupa României cadeți, la categoria 70 kg, un rezultat care a propulsat-o la lotul național. După acel succes, pugilista vâlceancă se pregătește intens cu antrenorul Alexandru Obadă, iar luna august va fi una de foc.
După o perioadă de sacrificiu, Țapu este titulara lotului național la categoria 70 kg. Pugilista este înscrisă și va concura la Campionatul European de cadeți, care se va desfășura în Slovenia, pe 15 august .
”Este un copil bun, ascultător și sunt mândru de toți elevii mei, am o chimie extraordinară cu ei. Vreau sa mulțumim Clubului Chimia și doamnei directoare Lelioara Alexandrescu pentru susținere, cât și Clubului Sportiv Vâlcea1924 pentru sprijinul acordat. Avem un drum lung de parcurs și vreau să fim mereu în vârf” a spus antrenorul Alexandru Obadă (30 ani), unul dintre foștii elevi ai regretatului Marius Băluță.

Colaborare cu Igor Untilă

Acesta a progresat enorm după ce colaborează și ia sfaturi în ultima perioadă pentru pregătirea pugiliștilor de la Chimia cu renumitul Igor Untilă. ”Țin să precizez că de mai bine de un an de zile lucrez cu Igor Untilă, care îmi este mentor și am învățat enorm de mult de la el, cu acest prilej îi mulțumesc din suflet. Sunt un om recunoscător pentru ceea ce îmi oferă Bunul Dumnezeu!” a declarat antrenorul Alexandru Obadă. Igor Untilă este dublu vicecampion mondial la K1 și kickboxing, care are o experiență de peste 20 de ani în antrenorat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *