Primăria Slătioara va asfalta 21 de străzi, o investiție de aproximativ 12 milioane de lei 

La Slătioara, prin Programul Național de Investiții vor fi modernizate nu mai puțin de 21 de străzi din comună. Primarul localității Slătioara, Camelia Romcescu, declară că s-a finalizat licitația publică pentru atribuirea contractor de prestări servicii privind modernizarea drumurilor de interes local – etapa I și este în faza de clarificări cel de-al doilea proiect, pentru modernizarea infrastructurii rutiere:   

„Cele două proiecte care au primit finanțare în valoare de 12.000.000 de lei vizează modernizarea infrastructurii rutiere din localitate. În cadrul acestei finanțări se vor asfalta drumurile comunale pe o lungime de 8 kilometri. În primul proiect sunt prinse în vederea asfaltării 14 drumuri, iar în cel de-al doilea 7 drumuri. Pe lângă aceste două proiecte, noi am mai depus un proiect pentru modernizarea drumurilor, iar cel de-al patrulea proiect prevede construirea unor punți pietonale pentru care vom identifica o altă sursă de finanțare și ne vom îndrepta către accesarea fondurilor europene. Pentru proiectele finanțate prin PNI suntem în faza de finalizare a licitațiilor cu primul și răspuns la clarificări la cel de-al doilea proiect. Cu aceste investiții, infrastructura din localitatea Slătioara ar fi încheiată”, a afirmat primarul localității Slătioara, Camelia Romcescu.

Primarul localității Slătioara, Camelia Romcescu, spune că inclusiv proiectul de amenajare a celor două locuri de joacă pentru copii a primit aprobare privind finanțarea. Sunt fonduri europene, prin GAL, iar locurile de joacă se vor monta în satele Milostea și Slătioara. Prin acest proiect dorește să ofere copiilor din zonă o alternativă cât mai sigură pentru activitățile de joacă în aer liber. Astfel, cei mici își pot petrece într-un mod plăcut timpul liber într-un astfel de spațiu dotat cu diverse aparate de joacă, de la leagăne și balansoare până la jucării pe arc, groapă de nisip și diferite tipuri de cățărătoare. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *