Primarul Constantin Bărzăgeanu a semnat noi contracte de finanțare pentru proiecte importante în localitate

În această perioadă, primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu, a semnat la Ministerul Dezvoltării un important proiect care va fi implementat în cel mai scurt timp. Proiectul vizează modernizarea unor drumuri de interes local prin asfaltare, pentru care Guvernul a alocat suma de 13,34 milioane de lei. Această inițiativă va contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii rutiere locale și la condițiile de circulație pentru locuitorii comunei Mihăești.

”Am semnat contractul de finanțare la Ministerul Dezvoltării pentru proiectul de asfaltare a celor 10 kilometri de drumuri comunale, amenajarea rigolelor pe o lungime de 20 de kilometri, construirea a unui număr de aproximativ 30 de podețe și reabilitarea și consolidarea podului care traversează pârâul Govora. Pentru acest proiect, am desemnat deja constructorul, astfel că pe data de 22 august se va semna contractul de lucrări. Prin urmare, începând cu 1 septembrie 2023, vom demara lucrările, astfel încât până la sfârșitul acestui an toate străzile cuprinse în acest proiect să fie asfaltate. Trebuie menționat că la Ministerul Dezvoltării avem și un alt proiect, pentru care vom semna contractul de finanțare foarte curând. Acesta vizează amenajarea trotuarelor și construirea unei piste de biciclete în satul Stupărei. Ne-am exprimat entuziasmul în legătură cu aceste proiecte, încrederea că vor îmbunătăți calitatea vieții comunității noastre și hotărârea de a continua eforturile pentru dezvoltarea infrastructurii în comuna Mihăești, a declarat primarul Constantin Bărzăgeanu.

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și include 26 de drumuri comunale, pe o lungime totală de aproximativ 10 kilometri. Odată implementat și acest proiect, în comuna Mihăești nu va mai fi nicio uliță neasfaltată. Acest demers reprezintă o inițiativă semnificativă pentru îmbunătățirea infrastructurii locale și pentru creșterea calității vieții locuitorilor din comunitate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *