Al treilea trofeu pentru SCM Rm. Vâlcea – A câștigat și Supercupa AJF

SCM Râmnicu Vâlcea și-a pus în vitrină al treilea trofeu de la înființare, Supercupa AJF, după succesul de duminică, din Zăvoi, 3-1 (1-0) cu Sparta Rm. Vâlcea.

Rivale sezonul trecut în Liga 4 și în faza județeană a cupei, SCM și Sparta s-au întâlnit duminică, în Supercupa AJF, primul meci oficial al noului sezon. După un parcurs foarte bun în cupă, de unde a fost eliminată de echipa de Liga 2 CS Mioveni, formația lui Gabi Mangalagiu se pregătește de startul Ligii 3, urmând a evolua săptămâna viitoare la Roșiori, cu Sporting. În schimb, Sparta se anunță candidată la titlul județean în sezonul viitor de Liga 4, în care se va lupta probabil cu FC Păușești Otăsău.

În Zăvoi, Bîrzan a deschis scorul pentru SCM, chiar înainte de pauză, cu un șut de la distanță. Sparta a egalat în minutul 53, prin Streinu. Ceapă a reușit un gol superb în minutul 69, direct din lovitură liberă și SCM a revenit în avantaj. Claudiu Ghighilicea a marcat primul său gol la Vâlcea în minutul 75 și a închis tabela la 3-1.

Vâlcenii au sărbătorit astfel al treilea trofeu în decurs de doar un an, de la înființarea echipei de seniori. Mai au în vitrină titlul județean și faza județeană a cupei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *