Primarul comunei Stoilești, Florin Ionescu:  „Vă așteptăm duminică, 27 august, la Ziua Comunei Stoilești!”

Ziua Comunei Stoilești adună în fiecare an întreaga comunitate în jurul său

A devenit deja o tradiţie ca, an de an, sărbătoarea „Ziua Comunei Stoileşti” să fie evenimentul mult aşteptat atât de localnici, cât şi de cetăţenii din localităţile învecinate, care vin cu drag şi voie bună pentru a lua parte şi a se bucura de activităţile dedicate acestei sărbători câmpeneşti.

În acest an, în data de 27 august 2023, Primăria comunei Stoilești, sub îndrumarea primarului Florin Ionescu, este gazda evenimentului sub titulatura „Ziua Comunei Stoilești”. Una dintre atracțiile principale ale zilei este reprezentată de Competiția Cupa Stoilești la Fotbal, care se va desfășura așa cum a devenit obișnuit, adunând echipele din satele Urși, Stoilești, Geamăna și Bârsoiu într-o dispută pasionantă pe terenul de fotbal. În final, echipa victorioasă va fi răsplătită în mod corespunzător cu ocazia Zilei Comunei, pe data de 27 august.

O altă surpriză adusă de administrația locală în această zi specială constă în acordarea de diplome cuplurilor care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie, omagiu adus durabilității și iubirii lor pe parcursul decadelor.

În atmosfera plină de energie și bucurie, scena amenajată în cadrul târgului săptămânal din punctul Baia va găzdui concerte de excepție, unde artiști de renume vor urca pentru a încânta publicul. Nume precum Ana Maria Iorga, Ana Maria Cîrjan, trupa Ion din România, formația Costel Ghinea și Dan Albulescu, Cristina Udrea, Ionela Nicolae, Ionela Petria, Luminița Tanasie, Mioara Raica, Rodica Nicolescu și Maria Militaru vor transforma atmosfera într-o adevărată explozie de muzică și entuziasm.

Astfel, „Ziua Comunei Stoilești” rămâne unul dintre evenimentele așteptate de către comunitate, care conturează într-un mod inconfundabil unitatea comunitară:

„„Ziua Comunei este un moment special pentru toți locuitorii din Stoilești. De aceea, în fiecare an am pregătit evenimente menite să aducă bucurie fiecărui cetățean. În cadrul acestei sărbători va avea loc Competiția Cupa Stoilești la Fotbal, la care vor participa echipele din satele Urși, Stoilești, Geamăna și Bârsoiu, iar echipa câștigătoare va fi premiată în ziua comunei, duminică, 27 august. Acest eveniment atrage în special tinerii din toate satele. Prin urmare, ca în fiecare an, ne așteptăm să fie prezenți peste 3000 de participanți la această manifestare. În aceeași zi, vom acorda diplome cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Sărbătoarea va avea loc în cadrul târgului săptămânal din punctul Baia. Vă așteptăm duminică, 27 august, la Ziua Comunei Stoilești!”, a declarat Florin Ionescu, primarul comunei Stoilești.”

Ziua de 27 august se anunță a fi una plină de distracție și muzică bună. La sărbătoare nu vor lipsi tarabele pline cu diverse dulciuri – mere trase prin caramel, alviță, vată pe băț sau cocoșei din zahăr și jucării pentru cei mici. În plus, micii care vor sfrâia pe grătare și berea rece vor atrage un număr mare de locuitori din comună și din alte părți. Atmosfera va fi menținută de muzica populară care va răsuna din boxele amplasate pe izlazul Baia, locul unde oamenii se adună de mulți ani pentru a celebra una dintre cele mai frumoase sărbători ale comunei Stoilești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *