De la fotbal și fraude la funcția de director la DADP înPrimăria Râmnicu Vâlcea

Cătălin Olteanu, cunoscut și sub numele de Salată, a avuto carieră inițială ca fotbalist la echipa Electra Râmnicu Vâlcea, însă destinulsău a luat o întorsătură neașteptată în 2011, când a fost arestat în legăturăcu cunoscutul caz „Malware”. A fost bănuit că ar fi implicat încomiterea de fraude informatice în Statele Unite.

Potrivit informațiilor furnizate de IGPR, el și alte 20de persoane au reușit să sustragă aproximativ 400 de mii de euro în urmaacestor activități ilegale. Acești bani au fost folosiți pentru achiziționareade echipamente, vile și mașini de lux. Cei acuzați erau subiectul unor anchetecare vizează infracțiuni comise pe teritoriul Statelor Unite, utilizândresursele internetului, și ca urmare au fost închiși.

Cu toate acestea, faptele lui Cătălin Olteanu au avut oîntorsătură neașteptată în cariera sa.

Despre el se spune că a fost căutat inclusiv de FBI, dar,ulterior, el a reușit să revină în societate și să obțină o poziție remarcabilăîn cadrul primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea. unde îndeplinește funcția dedirector la DADP (Direcția Administrării Domeniului Public).

Acest lucru s-a întâmplat datorită abilităților saleremarcabile și conexiunilor politice, care l-au adus în atenția primaruluiMircia Gutău. De asemenea, merită menționat că soția sa, Ana Maria Olteanu,ocupă funcția de șef de serviciu pentru Asistență Medicală în Unitățile deÎnvățământ din cadrul Primăriei Râmnicului. O legătură notabilă dintre toateaceste persoane este apartenența lor la Partidul Ecologist Român.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *